Ο Άαρον Γκέιτ νικητής του διεθνή ποδηλατικού γύρου Ελλάδας!

Σπορ
Ο Άαρον Γκέιτ νικητής του διεθνή ποδηλατικού γύρου Ελλάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εμίλ Τούνταλ κέρδισε στο τελευταίο ΕΤΑΠ των Ιωαννίνων, όμως δεν άλλαξε η γενική κατάταξη

Ο Νεοζηλανδός, Άαρον Γκέιτ θριάμβευσε στον Διεθνή Ποδηλατικό γύρο Ελλάδας, κατακτώντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Μετά το τελευταίο ΕΤΑΠ από την Καλαμπάκα ως τα Ιωάννινα, διατηρήθηκε στην κορυφή της λίστας, παρά τη νίκη του Εμίλ Τούνταλ της BHS-PL Beton Bornholm στην τελευταία διαδρομή του ποδηλατικού γύρου.

Αν ο Τούνταλ όφειλε να δουλέψει σκληρά για να πάρει τη νίκη στο ετάπ, ο πρωτοπόρος της γενικής, Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Black Spoke ακολούθησε και εκτέλεσε με ασφάλεια, μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, το πλάνο που τους χάρισε τη νίκη στο Γύρο της Ελλάδας.

Σε έναν ΕΤΑΠ που θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να ανατρέψει το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ΕΤΑΠ στην Κρήτη, η ομίχλη στο πέρασμα της Κατάρας οδήγησε σε ουδετεροποίηση και προσωρινή διακοπή του αγώνα, μια εξέλιξη που δεν άλλαξε τα δεδομένα, κι έτσι η γενική κατάταξη έμεινε αναλλοίωτη.

Εξαιρετική η εμφάνιση του Κύπριου Ανδρέα Μιλτιάδη που πήρε την ένατη θέση στη γενική, ενώ καλύτερος Έλληνας ήταν ο Περικλής Ηλίας που κατατάχθηκε 23ος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News