Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας: Η γιορτή ξεκίνησε από την Κρήτη

Σπορ
Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας: Η γιορτή ξεκίνησε από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους μεγάλους χορηγούς τα καταστήματα «Κωτσόβολος»

Η Κρήτη βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες για τους λάτρεις των αγώνων ποδηλάτου, αφού ξεκινάει ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας που μαγνητίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Μια διοργάνωση με χορηγό τα καταστήματα «Κωτσόβολος», που αποτελεί μια πραγματική γιορτή για το άθλημα, και η σημερινή μέρα περιελάμβανε παράλληλες δράσεις στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Η αρχή έγινε στη Νεάπολη από νωρίς το πρωί και ακολούθησαν αρκετά event και ποδηλατικός γύρος στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Οι δράσεις αυτές είχαν στόχο να κινητοποιήσουν τους πολίτες στη χρήση ποδηλάτου, εκπαιδεύοντας και ψυχαγωγώντας!

Διοργανωτές και θεσμικοί φορείς έδωσαν το σύνθημα από τον νομό Λασιθίου για μια διοργάνωση που θα αφήσει ένα δυνατό αποτύπωμα στους αγώνες ποδηλάτου.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Αγίου Νικολάου να συμμετέχει σ’ αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο τόπος του Μεραμπέλου φαντάζει ιδανικός για κάτι τέτοιο. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση. Εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός.

Ο αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χάρης Αλεξάκης, πρόσθεσε ότι είναι μια σπουδαία διοργάνωση και επιβεβαίωσε ότι το ποδήλατο έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια των Κρητικών.

Ο βασικός αγώνας του ΔΕΗ International Τour of Hellas αρχίζει αύριο Τετάρτη 27 Απριλίου από το Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 1η Μαΐου στα Γιάννινα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News