Προκρίθηκε η Αργυρώ Μηλάκη στα Παγκόσμια Κύπελλα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αθλητισμός
Προκρίθηκε η Αργυρώ Μηλάκη στα Παγκόσμια Κύπελλα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνίστηκε στο Tissot Velodrome του Grencher της Ελβετίας, για το διεθνές Grand Prix «Life’s an Omnium» κατηγορίας UCI CL2.

Ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου οράματος πραγματοποίησε σήμερα η πρωταθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη, κατακτώντας την πρόκριση για τα επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή της, Γιώργου Βαρβεράκη, η Αργυρώ Μηλάκη αγωνίστηκε σήμερα στο Tissot Velodrome του Grencher της Ελβετίας, για το διεθνές Grand Prix «Life’s an Omnium» κατηγορίας UCI CL2. Έπειτα από σπουδαίες εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση (60β.) και να «κατατροπώσει» το όριο για την πρόκριση της στα Παγκόσμια Κύπελλα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα έφτασε τους 303 βαθμούς, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο των 250, πανηγυρίζοντας μία τεράστια πρόκριση για την ίδια, τον προπονητή της, τον ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου και γενικότερα για την ελληνική γυναικεία ποδηλασία.

Το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο… ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στις 21-24 Απριλίου στην Γλασκώβη, ενώ στις 12-15 Μαΐου θα επισκεφθεί τον Καναδά και τον Ιούλιο την Κολομβία.

Φυσικά, η δράση δεν σταματά εδώ για την πρωταθλήτρια μας, η οποία θα αναχωρήσει αύριο για το κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (World Cycling Center) στο Aigle, όπου θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα των Points και Elimination στις 26 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου θέλει να συγχαρεί από καρδιάς την Αργυρώ Μηλάκη και τον Γιώργο Βαρβεράκη για αυτήν τη σπουδαία επιτυχία, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν η θέληση, η σκληρή δουλειά και το ταλέντο συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο. Τόσο η πρωταθλήτρια μας, όσο και ο πετυχημένος προπονητής μας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και είναι τιμή να μας εκπροσωπούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News