Nέα μετάλλια από Μηλάκη, Λιοδάκη

Σπορ
Nέα μετάλλια από Μηλάκη, Λιοδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακές οι δύο κρητικές αθλήτριες στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στο ΟΑΚΑ η Ηρακλειώτισσα Αργυρώ Μηλάκη και η Χανιώτισσα Σοφία Λιοδάκη.

Η πρώτη, αθλήτρια του Άτλαντα Ρεθύμνου, έφτασε τα τέσσερα μετάλλιο. Μετά τα δύο χρυσά σε Όμνιουμ και 200μ., η πρωταθλήτρια μας κατετάγη 2η στον αγώνα αποκλεισμού(elimination),, με τη Σοφία Λιοδάκη (ΠΟΧ Τάλως) να κερδίζει την πρωτιά, ενώ την 3η θέση πήρε η Ελένη Τσαβαρή (Ροδήλιου).

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ήρθε ακόμα ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης. Η Μηλάκη κατετάγη 3η με χρόνο 38.375, αναπτύσσοντας ταχύτητα περίπου 47 χιλιομέτρων την ώρα. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Πλέγα – Γαβριλάκη του ΠΣ Κρόνου (36.889), ενώ 2η ήταν η Σοφία Λιοδάκη του ΠΟΧ Τάλω (38.151).

Στον αγώνα αποκλεισμού των ανδρών, ο Ζήσης Σούλιος του ΠΟ Βόλου κατέκτησε την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Ο 24χρονος αθλητής επικράτησε του Νίκου Δράκου του Διαγορά στο σπριντ του τελευταίου γύρου, κερδίζοντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιό του στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πίσω από τους δύο βρέθηκε ο Ιάκωβος Κούρος του Ροδήλιου.

Στο σπριντ των ανδρών πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Λιβανός. Ο ποδηλάτης του ΠΟΧ Τάλως επικράτησε του Σωτήρη Μπρέτα (ΠΟ Βόλος) σε μία όμορφη μονομαχία (2-0 νίκες). Στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου ο Ιωάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών) κέρδισε τον Χρήστο Βολικάκη (ΠΟ Βόλος), συμπληρώνοντας το βάθρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News