Ποδηλασία

Με αισιοδοξία αναχώρησε για το Βέλγιο η ομάδα του σωματείου ΑμεΑ "ΤΑΛΩΣ"

Και στο βάθος το Τόκιο...

Με αισιοδοξία και χαμόγελα,  αναχώρησε για το Βέλγιο η ομάδα ποδηλασίας του σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ για τη συμμετοχή της την κλασική διαδρομή της Φλάνδρας ( RONDE IN VLAANDEREN , C1 κατηγορίας ) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Οστένδη...
Μετά από ένα χρόνο και κάτι παραπάνω  οι αθλητές επιστρέφουν στην ενεργό δράση και σε πολύ υψηλό επίπεδο μάλιστα,  στο Βέλγιο  και την τελευταία διοργάνωση που δίνει βαθμούς για το Τόκιο...
Την Κυριακή του Πάσχα  θα αγωνιστούν στη Φλάνδρα και την επόμενη Παρασκευή εως Κυριακή στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου συνολικά με 459 αθλητές και αθλήτριες απο 41 χώρες θα δώσουν τη   δική τους μάχη για βαθμούς,  διακρίσεις και πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες.
Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους , να τιμήσουν τη χώρα μας και τον τόπο , με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως υπόσχεται το σωματείο. 
Η αποστολή αποτελείται από τους: Μανατάκης Νίκος- Κολέτας Παναγιώτης ΜΒ, Τσαγκατάκης Κων/νος Εφραίμ- Σκιντζής Δημήτρης ΜΒ, Βοριζανάκης Φώτης Τ2 , Γαληνάκη Ευτυχία C4
Παράλληλα την πρώτη της εμφάνιση θα κάνει και η Μηλάκη Ηρώ με την Σταμάτη Ευγενία ( απο το σωματείο Ήφαιστος Θεσ/κης WB).
Στη σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται: "Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του σωματείου,  για τη βοήθεια και σε αυτή την αποστολή και στους αθλητές μας,  καθώς χωρίς τη βοήθεια τους, το όνειρο των αγώνων αυτού του επιπέδου και η πιθανότητα πρόκρισης στην Παραολυμπιάδα , δε θα ήταν εφικτή. 
Ο πρόεδρος του Σωματείου και στυλοβάτης των ονείρων των αθλητών μας Επιτροπάκης Πάρις αποχαιρέτησε την αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά μας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια