Εκπρόσωπος των αθλητών στην Ομοσπονδία η Μηλάκη

Σπορ
Εκπρόσωπος των αθλητών στην Ομοσπονδία η Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η θέση με τιμά ιδιαίτερα καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος …»

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας η πολύπειρη Ηρώ Μηλάκη θα εκπροσωπεί τους αθλητές-τριες ως ενδιάμεσο κρίκο με τη Διοίκηση, μεταφέροντας τις απόψεις τους και διεκδικώντας το καλύτερο. Πρόκειται για μία τιμητική θέση αναγνώρισης της προσφορά της Ηρούς στο άθλημα που έχει εκπροσωπήσει με σθένος και σημαντικές επιτυχίες επί σειρά ετών.

Η ίδια έγραψε στην προσωπική της σελίδα για το νέο της ρόλο:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Hellenic Cycling Federation , που μου έκανε την τιμή να είμαι η εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. μετά από πρόταση του προέδρου κου Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η θέση αυτή με τιμά ιδιαίτερα καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και αθλητών ώστε να ακούγονται οι ανάγκες όλων μας.

Αυτή η θέση έχει ιδιαίτερη ευθύνη και επειδή θα ήθελα να ακούγεται η πραγματική γνώμη όλων των αθλητών στο Δ.Σ. καλώ όλους τους αθλητές να γίνουν μέλη της ομάδας Αθλητές Ε.Ο.Π. ώστε να επικοινωνήσουμε για τα θέματα που μας αφορούν . Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε, να έχουμε γνώμη και άποψη, για το παρόν και μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε. Σε αυτή την ομάδα θα ανταλλάσσουμε απόψεις και θα συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν. Απλά, ανοιχτά και ξεκάθαρα για το καλύτερο δυνατό του αθλήματος και των αθλητών !»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News