Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μηλάκη στο Όμνιουμ πίστας

Σπορ
Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μηλάκη στο Όμνιουμ πίστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα διάκριση για την ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια και τον προπονητή της Γιώργο Βαρβεράκη

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, μια φανέλα πρωταθλήτριας Ελλάδος , αυτή τη φορά στο αγώνισμα του Όμνιουμ πίστας , για την αθλήτρια του «Άτλα Ρεθύμνου» , Μηλάκη Ηρώ. 

Μετά την καθολική της κυριαρχία στα αγωνίσματα πίστας η αθλήτρια του Ρεθυμνιώτικου σωματείου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο Όμνιουμ ( σύνθετο αγώνισμα σκράτς, τέμπο, αποκλεισμός και πόντοι) πίστας, πιστοποιώντας την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο της.

Τώρα πλέον αναμένουμε τις αποφάσεις της ΕΟΠ για τη σύνθεση της Εθνικής Ομάδας πίστας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας Ελίτ που θα γίνει στο Plovdiv της Βουλγαρίας το Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που μια αθλήτρια κερδίζει όλα τα αγωνίσματα πίστας ( ταχύτητα, αντοχή, Όμνιουμ) και μάλιστα την ίδια χρονιά.

Από τον «Άτλα Ρεθύμνου» συγχαίρουν την αθλήτρια τους και της εύχονται και εις ανώτερα σε διεθνές επίπεδο.

«Το παράδειγμα της Μηλάκη για τα νέα παιδιά και ιδιαίτερα τα νέα κορίτσια είναι χαρακτηριστικό της δυναμικής και του ταλέντου που μπορεί να φτάσει στην κορυφή μέσα από οργανωμένη και σωστή δουλειά. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του σωματείου για τη στήριξη στην συνεχώς ανοδική πορεία μας», επισημαίνουν στο σωματείου του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News