Ποδηλασία

Πρωταθλήτρια Ελλάδος και στο σπριντ η Μηλάκη

Τρίτη η Σοφία Λιοδάκη...

Η Ηρώ Μηλάκη από τον Ατλα Ρεθύμνου έπειτα από την ατομική καταδίωξη – πουρσουίτ γυναικών-αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και στα 200μ. σπριντ., ενώ στο βάθρο κατάφερε να ανέβει και η νεαρή Σοφία Λιοδάκη του Τάλω Χανίων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ιωάννα Πλέγα-Γαβριλάκη του Κρόνου.

Στον τελικό η Μηλάκη νίκησε και στους δύο αγώνες την Πλέγα-Γαβριλάκη, ενώ για τις θέσεις 3-4 η Λιοδάκη έχασε τον πρώτο αγώνα από τη Νικήτα, αλλά πήρε τους επόμενους δύο ανεβαίνοντας στο βάθρο.

Η τελική κατάταξη:

1.Μηλάκη Αργυρώ (Ατλας Ρεθύμνου)
2.Πλέγα-Γαβριλάκη Ιωάννα (Κρόνος)
3.Λιοδάκη Σοφία (Τάλως ΑΝΕΚ LINES)
4.Νικήτα Φωτεινή (Ελαφος)
5.Φασόη Βαρβάρα (Πόρτο Λεόνε)
6.Πρίντεζη Χριστίνα (Κρόνος)
7.Κοκολιού Ελένη (Κρόνος)
8.Δοξαρά Αθανασία (ΠΓΣ Λάρισας)

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Λιβανός (Τάλως Χανίων), έκανε αισθητή την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας. Από κοντά και οι Βασίλης Μαυριγιαννάκης και Ηλίας Πατεράκης.

Ο νεαρός ποδηλάτης του χανιώτικου συλλόγου "φλέρταρε" ακόμη και με τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά τελικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. σπριντ, χάνοντας και στους δύο αγώνες του τελικού από τον Σωτήρη Μπρέτα του Βόλου.

Στις θέσεις διεκδίκησης μεταλλίου βρέθηκε και ο έτερος ποδηλάτης του Τάλω, Βασίλης Μαυριγιαννάκης, χάνοντας και στις δύο κούρσες για τις θέσεις 3-4 από τον Γιάννη Καλογερόπουλο του ΠΟ Πατρών. Ο Τάλως είχε επίσης τον Ηλία Πατεράκη στην 6η θέση.

Η πρώτη εξάδα ήταν η εξής:
1.Μπρέτας Σωτήρης (ΠΟ Βόλος)
2.Λιβανός Κωνσταντίνος (Τάλως ΑΝΕΚ LINES)
3.Καλογερόπουλος Γιάννης (ΠΟ Πατρών)
4.Μαυριγιαννάκης Βασίλης (Τάλως ΑΝΕΚ LINES)
5.Βουκελάτος Δημήτρης (ΠΟ Πατρών)
6.Πατεράκης Ηλίας (Τάλως ΑΝΕΚ LINES)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια