Ποδηλασία: Παγκόσμια διάκριση για το σωματείο ΑμΕΑ "Τάλως"

Σπορ
Ποδηλασία: Παγκόσμια διάκριση για το σωματείο ΑμΕΑ "Τάλως"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση του σωματείου μετά τις τεράστιες διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα στον Καναδά...

Μετά τις τεράστιες διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα στον Καναδά, το σωματείο "Τάλως" με ανακοίνωση του αναφέρει:

"Με ένα χάλκινο μετάλλιο , μια 4η,  5η  7η και 9η θέση και ταυτόχρονα 4 νεα Πανελλήνια ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας επιστρέφουν από το  Milton του Καναδά οι αθλητές και αθλήτριες του ΤΑΛΩΣ ως Μέλη της Εθνικής Ομάδας. 

Στο αγώνισμα του TANDEM TEAM SPRINT  η Ελληνική ομάδα με τις Καλατζή Ελένη - Μηλάκη Αργυρώ και Σανδαλάκη Χρήστο - Μπρέτα Σωτήρη , Όλοι αθλητές του ΤΑΛΩΣ κατερριψαν το Πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στον προκριματικό,  όσο και στον τελικό οπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην ομάδα της Ισπανίας. 

Το ανδρικό δίδυμο με εξαιρετικές εμφανίσεις  στα 200μ κατέλαβε την 4η θέση.

Το γυναικείο αντίστοιχα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ μάλιστα κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη των 200μ.

Τα κορίτσια έκαναν ακόμα μια μεγάλη επίδοση και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ με 3.37.3 και στα 3000μ. Κατακτώντας την 7η θέση ολοκληρώνοντας μια σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων για τα ελληνικά χρώματα.

Αντίστοιχα οι άνδρες στα 1000μ. Κατέλαβαν την 9η θέση με 1.03.5

Είναι μια τεράστια διάκριση για τη χώρα μας και το σωματείο μας, καθώς είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της χώρας  μας στην πίστα. 

Οι αθλητές μας δούλεψαν σκληρά και αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα για να πετύχουν το ακατόρθωτο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης   που σε κάθε στιγμή,  σε κάθε δυσκολία είναι κοντά στο σωματείο και τους αθλητές του,  στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια τους για διάκριση. 

Ειδικά για τα κορίτσια σε συνεργασία με τον ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΆΤΕΙΡΑ στηρίζει την προετοιμασία τους στο δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020.

Η παγκόσμια αυτή διάκριση είναι μια ακόμα απόδειξη ότι με σκληρή δουλειά και συνέπεια,  όλα είναι δυνατά. 

Το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες μας και ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά  για τη βοήθεια στο σύλλογο . Ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης,  το Δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία στο Παγκρήτιο στάδιο. Την Ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ για τη διάδοση και προώθηση του αθλητισμού των Ατόμων με αναπηρία. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας phaistos Networks- Bestprice.gr για την πολύτιμη Βοήθεια. 

Τη HERTZ για τη χορηγία των οχημάτων που συνοδεύουν τους αθλητές μας σε προπονήσεις και αγώνες. Τη Minoan Lines για την έκπτωση εισιτηρίων και την Aegean airlines για τη μεταφορά του εξοπλισμού. Και τη UNION που βοηθάει πάντα το σωματείο μας. 

Επόμενο μεγάλο ραντεβού το FESTOS C1 EUROPEAN PARACYCLING CUP ξανά στην Κρήτη 11-12 Απριλίου που θα συγκεντρωθούν αθλητές από όλη την Ευρώπη,  στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News