Ποδηλασία ΑμΕΑ: Σάρωσε μετάλλια και ρεκόρ ο "Τάλως"

Σπορ
Ποδηλασία ΑμΕΑ: Σάρωσε μετάλλια και ρεκόρ ο "Τάλως"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπληκτικές επιδόσεις στο παγωμένο ποδηλατοδρόμιο...

Οι αθλητές του σωματείου ΑμΕΑ "Τάλως" σάρωσαν μετάλλια και ρεκόρ στο παγωμένο Ποδηλατοδρόμιο για την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πίστας...

8 χρυσά, 4 αργυρά και 4 πανελλήνια ρεκόρ ήταν η συγκομιδή τους ενώ έφερε και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας στον Καναδά! Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του σωματείου αναφέρει: 

"Στην κατηγορία Τάντεμ ανδρών Σανδαλάκης Χρήστος- Μπρέτας Σωτήρης κέρδισαν με ευκολία τόσο τα 200μ σπρίντ με χρόνο 11΄΄ όσο και τα 1000μ με χρόνο 1΄.08΄΄.7 και στρέφουν την προσοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας στον Καναδά στο οποίο έχουν ήδη προκριθεί με τις μεγάλες επιδόσεις τους τον προηγούμενο μήνα στην Ελβετία.

*Στην κατηγορία Τάντεμ γυναικών οι αθλήτριες Καλατζή Ελένη και Μηλάκη Αργυρώ κέρδισαν τόσο τα 200μ σπρίντ με 12΄΄.1 όσο και τα 1000μ. με 1΄.15΄΄.5 και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επίσης.

*Στην κατηγορία Τάντεμ νέων οι Τσαγκατακης Κωνσταντίνος και Σκιτζής Δημήτρης κατερριψαν τα πανελλήνια ρεκόρ τόσο στα 200 μέτρα (με 12΄΄.7) όσο και στα 1000μ. (με 1΄.18΄΄.7) κατακτώντας αντίστοιχα 2 χρυσά μετάλλια.

*Χρυσό μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ μάλιστα και για τη Γαληνάκη Ευτυχία στην κατηγορία C4 στα 500μ. και με χρόνο 1΄01΄΄ 3.

*Ο Χριστοδούλου Θεόδωρος στη κατηγορία C5 στα 1000μ. επίσης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 1΄24΄΄ 2 .

*Το Τάντεμ ανδρών με τους Μανατάκη Νίκο και Κολλετα Παναγιώτη κέρδισε 2 ασημένια μετάλλια στα 200μ και στα 1000μ δείχνοντας ότι στο δρόμο θα αποτελέσουν ένα ισχυρό δίδυμο.

*Τέλος στην κατηγορία Τάντεμ Νέων οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές Δασκαλάκης Γιώργος και Βαρβεράκης Στέλιος οι οποίοι ειναι 16 και 15 ετών αντίστοιχα κέρδισαν 2 ασημένια μετάλλια και έφτασαν κοντά στο προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1000μ αλλά και στα 200μ δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές για την εντυπωσιακή παρουσία σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σήμερα οι αγώνες θα συνεχιστούν με τα ατομικά πουρσουίτ , το Σκρατς και το Όμνιουμ.

Ευχαριστούμε πολύ όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας και το σωματείο στο δύσκολο έργο του."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News