default-image

Από τα Χανιά στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο Τζωρτζάκης!

Σπορ
Από τα Χανιά στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο Τζωρτζάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική επιτυχία για τον ποδηλάτη του σωματείου "Τάλως ΑΝΕΚ Lines"

Ιστορική επιτυχία για τον χανιώτικο αθλητισμό αποτελεί η επιλογή του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη για να εκπροσωπήσει την ελληνική Ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο Τζωρτζάκης γίνεται ο πρώτος αθλητής του σωματείου Τάλως ΑΝΕΚ LINESπου θα λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την απόφαση πήρε στο τελευταίο Δ.Σ. η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Τη θέση διεκδικούσε και ο έτερος Χανιώτης ποδηλάτης της Εθνικής Στέλιος Φαραντάκης.

Ωστόσο ο Τζωρτζάκης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των μελών της Εθνικής ομάδας και έτσι αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μάλιστα θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή της, την Πέμπττη 23 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, όπου θα βραβευτούν ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης για την πρόκρισή του, αλλά και ο προπονητής του.

Η ενημέρωση του Τάλω έχει ως εξής:

Με απόφαση της ΕΟΠ στο τελευταίο Δ.Σ της χρονιάς ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης είναι ο αθλητής που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας αθλητής θα λάβει μέρος σε ολυμπιακούς αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News