Δύο πανελλήνια ρεκόρ από Σανδαλάκη και Μπρέτα στον Καναδά

Σπορ
Δύο πανελλήνια ρεκόρ από Σανδαλάκη και Μπρέτα στον Καναδά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τadem του Τάλως έδειξε τις δυνατότητες του ενόψει του Παγκοσμίου αλλά και της μεγάλης πρόκλησης της Παραολυμπιάδας του Τόκιο...

Εντυπωσιακή παρουσία είχε το δίδυμο του Tadem του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ Τάλως στο Tissot Τrack Challenge στην Ελβετία. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σανδαλάκης και ο Σωτήρης Μπρέτας, λίγο πριν μπει το 2020 που φέρνει μαζί του την μεγάλη πρόκληση της Παραολυμπιάδας του Τόκιο, κατέκτησαν την πρώτη θέση στα 1000μ. επιτυγχάνοντας μάλιστα και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ με 1.02.476 όπως και την πρώτη θέση στα 200μ. σπρίντ με νέο ρεκόρ 10.098.

Εμφανίσεις σαν και αυτές αυξάνουν τις ελπίδες για διάκριση στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας στον Καναδά τον Ιανουάριο αλλά και στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020!

Η Διοίκηση του Τάλως συγχαίρει τους αθλητές του και ευχαριστεί τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια τους.

Όπως επισημαίνουν η Περιφέρεια Κρήτης είναι σταθερά αρωγός στις προσπάθειες τους , ο Δήμος Ηρακλείου που φιλοξενεί την ομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο, η Union και ο κ. Χιωτάκης , η Aegean Αirlines, η Minoan Lines που βοηθούν στις μετακινήσεις με έκπτωση εισιτηρίων και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία που στηρίζει και διαδίδει το Παραολυμπιακό κίνημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News