Ποδηλασία

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις με το Ποδηλατοδρόμιο Χανίων

Επίσκεψη των φορέων στην ημιτελή εγκατάσταση για την λήψη περαιτέρω αποφάσεων…

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις που αφορούν στο Ποδηλατοδρόμιο Χανίων στα Καθιανά, αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τάλως υπάρχει επιθυμία των εμπλεκόμενων φορέων για την αποπεράτωση του.


Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ημιτελές Ποδηλατοδρόμιο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.


Η ανακοίνωση του Τάλως αναφέρει:

Σήμερα επισκεφτήκαμε το πολύπαθο ημιτελές Ποδηλατοδρόμιο Χανίων στα Καθιανά Ακρωτηρίου. Μαζί μας εκ μέρους της νέας Δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Μιχαηλάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Μύρων Γιακουμογιαννάκης. Σκοπός ήταν να ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με επιτόπια επίσκεψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αθλητική εγκατάσταση.

Επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για την αποπεράτωση του ποδηλατοδρομίου ούτως ώστε να καταστεί λειτουργικό. Η νέα δημοτική αρχή, και με αφορμή τις πρόσφατες τεράστιες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο των αθλητών μας, δείχνει να κατανοεί ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να δοθεί αίσιο τέλος και το Ποδηλατοδρόμιο να ζωντανέψει.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και με την συμβολή όλων των εμπλεκομένων φορέων ευελπιστούμε να πάρει το δρόμο της αποπεράτωσης!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια