Ποδηλασία

Σπουδαίες εμφανίσεις από τους Κρητικούς στο Πανελλήνιο Πίστας

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Ηρώ Μηλάκη, ο Κωνσταντίνος Λιβανός και ο Γιώργος Σταυρακάκης ενώ είχαμε και άλλα μετάλλια...

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές-τριες της Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Ανδρών- Γυναικών και στο Πανελλήνιο Όμνιουμ Ε-Ν-Π-Κ που έγιναν στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστές ήταν η Ηρώ Μηλάκη στις Γυναίκες και ο Κωνσταντίνος Λιβανός με τον Γιώργο Σταυρακάκη στους Άνδρες αφού αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος. Από κει και πέρα όμως είχαμε πλειάδα μεταλλίων και από άλλους αθλητές. Πιο αναλυτικά:
Η Ηρώ Μηλάλη του ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας ήταν πρωταθλήτρια τόσο στο κέριν Γυναικών όσο και στο κράτς Γυναικών, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το πολύ υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Mάλιστα αυτή ήταν η 4η φορά που πέτυχε το ίδιο double! Στο κέριν η Χρυσή Σταυγιαννουδάκη του Τάλως ήταν 6η ενώ στο κράτς 4η.
Οι Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟΧανίων Τάλως) και Γιώργος Σταυρακάκης (ΠΟΧανίων Τάλως) ήταν οι πρωταθλητές στα 1.000μ. Ανδρών και το ατομικό πουρσουΐτ αντίστοιχα. Ο Λιβανός είναι ο νεότερος πρωταθλητής Ελλάδας για την κατηγορία των Ανδρών ενώ ήταν και 2ος στα 200μ. σπρίντ. Στο ίδιο αγώνισμα ο  Μαυριγιαννάκης επίσης του Τάλως ήταν  4ος και ο Μανώλης Χατζηαγγελάκης 8ος. Στο ίδιο αγώνισμα έλαβε μέρος και ο Χρήστος Πάντος του Κύδωνα, τερματίζοντας 11ος.  
Στο μάντισον Ανδρών οι Μιχάλης Κορτσιδάκης και Γιώργος Σταυρακάκης του ΠΟΧ Τάλως ήταν 2οι ενώ  οι Γιάννης Ηλιάδης και Ευάγγελος Σαρρής (ΠΟΗ Κάστρο) κατέκτησαν την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Επίσης στα 1000μ. ο Βασίλης Μαυριγιανάκης (Τάλως) ήταν 5ος, ο Μανώλης Χατζηαγγελάκης (Τάλως) 10ος , ο Στέλιος Καραγιάννης (ΠΟΗ Κάστρο) 13ος , ο Χρήστος Πάντος (Κύδων) 14ος.
Στο ομαδικό σπριντ Ανδρών η ομάδα του Ποδηλατικού Ομίλου Χανίων Τάλως ήταν 2η με τους  Βασίλη Ζιάκα, Βασίλη Μαυριγιαννάκη και Μανώλη Χατζηαγγελάκη. Στο ίδιο αγώνισμα ο ΠΟΗ Κάστρο ήταν 6ος με τους Μανώλη Μπλαβάκη, Γιάννη Ηλιάδη και Στέλιο Καραγιάννη.
Σε ότι αφορά στο ομαδικό πουρσουίτ Ανδρών ο ΠΟΧανίων Τάλως ήταν επίσης 2ος με τους: Ιωάννη Πανηγυράκη, Μιχάλη Κορτσιδάκη, Δημήτρη Κορωνάκη, Μάνο Κορτσιδάκη. Στο ίδιο αγώνισμα ο ΠΟΗ Κάστρο ήταν 4ος με τους: Μανώλη Μπλαβάκη, Γιάννη Ηλιάδη, Ευάγγελο Σαρρή και Στέλιο Καραγιάννη.
Στο κρατς Ανδρών ο Γιάννης Πανηγυράκης (ΠΟΧ Τάλως) ήταν 4ος  και ο συναθλητής του Μιχάλης Κορτσιδάκης 9ος.
Στο κέριν Ανδρών ο Βασίλης Μαυριγιαννάκης και Κων/νος Λιβανός ήταν 5ος και 6ος αντίστοιχα ενώ ο Μανώλης Χατζηαγγελάκης 11ος.
Στα 200μ. σπριντ Γυναικών 6η ήταν η Χρυσή Σταυγιαννουδάκη του ΠΟΧ Τάλως.
Σε ότι αφορά τους Έφηβους, ο Ευάγγελος Σαρρής του ΠΟΗ Κάστρο ήταν 2ος στο Όμνιουμ ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Κων/νος Φασουλάκης (ΠΟΗ Κάστρο) ήταν 17ος.
Στο Όμνιουμ Παίδων ο Κων/νος Λιοδάκης (ΠΟΧ Τάλως) ήταν 10ος ενώ οι Φώτης Ηλιάδης και Νικόλας Τσιχλάκης (Κύδων) 16ος και 17ος αντίστοιχα.
Στο Όμνιουμ Κορασίδων η Βασιλική Φραγκιουδάκη του Κύδων Χανίων ήταν 4η ενώ η Ευαγγελία Ηλιάκη του ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας ήταν 6η.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια