Ποδηλασία

Tίμησε τους ποδηλάτες του «Άτλας» ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

Για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιο επίπεδο…

Τους Ρεθεμνιώτες πανελλήνιους Πρωταθλητές Ποδηλασίας, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης για να τους συγχαρεί για τις διακρίσεις τους.
Οι αθλητές του ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας», Δαβαρίας Γιάννης (Πρωταθλητής Ελλάδας mountain bike στην κατηγορία Εφήβων,Ηλιάκη Σταυρούλα (Πρωταθλήτρια mountain bike στην κατηγορία Κορασίδων και η Ηρώ Μηλάκη (Πρωταθλήτρια στον αγώνα δρόμου), κατέκτησαν υψηλές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα δρόμου και αντοχής Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων & Νέων Ανδρών, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση παρά τις επικρατούσες δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω καύσωνα.
Οι διακριθέντες ποδηλάτες , συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του «Άτλας» Μιχάλη Ταταράκη και τον προπονητή τους Γιώργο Βαρβαράκη, δέχθηκαν τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ρεθύμνης, στο πλαίσιο μιας σεμνής τιμητικής τελετής, παρουσία του Εντεταλμένου σε θέματα Αθλητισμού Δημοτικού Συμβούλου κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη.
Ο Δήμαρχος εξήρε την υγιή επιλογή των νέων συμπολιτών ν’ ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, επαίνεσε την αφοσίωση τους και την επίπονη προσπάθεια τους και εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση για την σταθερή άνθηση του ποδηλάτου, ως μέσο άθλησης αλλά και μετακίνησης σε μια πόλη που υπερασπίζεται τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας, μέσα από σχεδιασμένες δράσεις που προωθεί ο Δήμος Ρεθύμνης.
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο και τον Προπονητή του ΠΑΣ «Ατλας» για το δημιουργικό τους έργο, για την διαγνωσμένη ικανότητα τους να εμπνέουν τους νέους του Ρεθύμνου σε υγιείς διεξόδους δια του Αθλητισμού και πρόσφερε στους διακριθέντες αθλητές το λεύκωμα με τις γκραβούρες του Ρεθύμνου ως ανάμνηση της συνάντησης τους και της αναγνώρισης της επιτυχίας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια