Ξεκίνησε η χρονιά για το SPS Άθλος

Σπορ
Ξεκίνησε η χρονιά για το SPS Άθλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 44η θέση μεταξύ 92 σωματείων στην Ελλάδα στους μικρούς αθλητές…

Με αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη συνάντηση των αθλητών προπονητών και παραγόντων του ποδηλατικού σωματείου SPS ΑΘΛΟΣ Ηρακλείου μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μαζί παραβρέθηκαν οι αθλητές του σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ και οι πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ που προετοιμάζονται στην Πόλη μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

"Είμαστε εδώ όλοι μαζί, όχι εξ ανάγκης, αλλά γιατί θέτουμε τους όρους της πορείας και παρουσίας μας στον αθλητισμό του τόπου , με ήθος και παιδεία που τους αγκαλιάζει όλους, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με όνειρα, όραμα και προοπτική.

Θέλουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας, όχι μόνο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και τη στάση ζωής, απέναντι στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σε αυτή την όμορφη πορεία που ξεκινάμε σας θέλουμε όλους δίπλα μας" δήλωσαν οι προπονητές του σωματείου Σιδεράκη Αθηνά και Βαρβεράκης Γιώργος.

 

Το σωματείο ΑΘΛΟΣ που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο ξεκίνησε μόλις φέτος την πορεία του στο ποδηλατικό στερέωμα με μικρούς αθλητές, και όμως είναι ήδη στην 44η θέση μεταξύ 92 σωματείων στην Ελλάδα θέτοντας τις βάσεις για μια λαμπρή πορεία.

Από τον SPS ΑΘΛΟΣ ευχαριστούνε θερμά την εταιρεία Aloe Vera Hellas για τα υπέροχα μπλουζάκια, την εταιρεία Cava Cellar Βαρβεράκης για τους χυμούς και τα νερά και όσους βρέθηκαν μαζίτους σε αυτή την όμορφη τελετή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News