Έδειξε τη δύναμη του ο ΠΟΗ Κάστρο, πρωταθλητής Ελλάδος ο Α. Σαρρής

Σπορ
Έδειξε τη δύναμη του ο ΠΟΗ Κάστρο, πρωταθλητής Ελλάδος ο Α. Σαρρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου του 2019, για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων...

Ολοκληρώθηκε χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ποδηλασίας Δρόμου του 2019, στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και αποτελείται από το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και την αντοχή.

Η ανακοίνωση του ΠΟΗ Κάστρο για αυτούς τους αγώνες αλλά και τη συνέχεια αναφέρει:

"Αποδεικνύοντας την πολύ καλή του φόρμα ο Άγγελος Σαρρής πήρε την 1η θέση ( πρωταθλητής Ελλάδας) στην ατομική χρονομέτρηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος δρόμου στους εφήβους. Στο ίδιο αγώνισμα ο Φασουλάκης Κωνσταντίνος 21ος και ο Φασουλάκης Νίκος 23ος.

Στην κατηγορία παίδων και ανάμεσα σε 60 συμμετοχές ο Σαζαλτζοπουλος Μιχάλης πήρε την 29η θέση,παντα στην ατομική χρονομέτρηση .

Στο δεύτερο αγώνισμα της αντοχής και σε μια δύσκολη μέρα με πολύ υψηλή θερμοκρασία (40°C) όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής, 2019 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας ότι ,προσωπικά οι αθλητές, αλλά και οι προπονητές, δούλεψαν και δουλεύουν συστηματικά στο άθλημα, και οι επιτυχίες έρχονται.

Ο Σαζαλτζόπουλος Μιχάλης στην κατηγορία παίδων τερμάτισε 17ος με χρόνο 2.00.55 μια διαδρομή 64.5 χλμ. Στην οποία εκκίνησαν 65 αθλητές και τερμάτισαν οι 35.

Η διαδρομή των εφήβων ήταν 107.5χλμ τερμάτισαν οι 36 αθλητές. Στην κατηγορία αυτή ο Φασουλάκης Κώστας(1η χρονιά έφηβος όπως και ο αδελφός του Νίκος ) κατέλαβε την 5η θέση ,έπειτα από συναρπαστικό αγώνα -όπου μέχρι λίγα χιλιόμετρα πριν το τερματισμό ,ήταν 1ος - ο Σαρρής Άγγελος τερμάτισε 24ος και ο Φασουλάκης Νίκος 25ος.

Το Δ.Σ, οι συναθλητές τους και οι γονείς της ομάδας μας τους συγχαίρουν.

Συγχαρητήρια πολλά και στους Ηλιάδη Γιάννη και Μπλαβάκη Μάνο για την υποστήριξη και την σωστή καθοδήγηση!!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ,που χωρίς την δική τους στήριξη η συμμετοχή των αθλητών μας σε αγώνες εκτός Κρήτης δεν θα ήταν εφικτή.

Να σημειωθεί ότι οι άνδρες αθλητές του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ ,Ηλιάδης Γιάννης και Μπλαβάκης Μάνος, επέστρεψαν από αγώνες στο εξωτερικό με την εθνική ομάδα .(γύρο Κοσσόβου και γύρο Σερβίας με πολύ καλές εμφανίσεις .

Όλες αυτές οι πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας μας, δημιουργούν ευλογη πίεση στην ομοσπονδία για συμμετοχή του Σαρρή Άγγελου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ολλανδία, τέλος της ερχόμενης εβδομάδας , αλλά και του Φασουλάκη Κώστα ,μαζί με τον Άγγελο Σαρρή, στην ερχόμενη Βαλκανιάδα τον Σεπτέμβρη .

Είμαστε αισιόδοξοι , ότι η νέα ηγεσία του αθλητισμού με τον Λευτέρη Αυγενάκη,-στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του - θα δώσει την δέουσα στήριξη στο άθλημα της ποδηλασίας και ειδικά των αθλητών της Κρήτης που πρωτεύουν στο άθλημα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News