Ποδηλασία

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην αντοχή η Μηλάκη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διατήρησε την φανέλα μετά από συναρπαστική μάχη με την Φασόη και χρόνο 2.52.20…

Η Αργυρώ Μηλάκη του Π.Α.Σ.Ρ. Άτλα Ρεθύμνου είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην αντοχή. Κέρδισε στο σπριντ των τελευταίων μέτρων, μετά από μια συναρπαστική μονομαχία την Βαρβάρα Φασόη του Α.Ο. Ολυμπιακού Π.Χ. που κατέκτησε την 2η θέση στην κούρσα των 80χλμ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου των Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η 3η συνεχόμενη χρονιά που η Μηλάκη που κατέκτησε την πολυπόθητη φανέλα της πρωταθλήτριας.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμα χρόνια θα τρέχω σε κάθε αγώνα φορώντας περήφανα την ξεχωριστή εμφάνιση με τη σημαία της χώρας μας! Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου , με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα ... Το χαμόγελο της επιτυχίας είναι πολύ μεγάλο όταν ξέρω ότι θα χαρούν με την νίκη μου όλοι εκείνοι που πραγματικά με στηρίζουν καθημερινά!», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια.

Την Μηλάκη και την Φασόη ακολούθησε στο βάθρο η Άννα-Μαρία Ζώγλη του Κρόνου Νίκαιας, που ήταν τρίτη και στην ατομική χρονομέτρηση.

Συνοπτικά οι πρώτες έξη αθλήτριες του αγώνα αντοχής των γυναικών:

Γυναίκες – 80 χλμ. (14 συμμετοχές)

Μηλάκη Αργυρώ (Π.Α.Σ.Ρ. Άτλας) 2.52.20,
Φασόη Βαρβάρα (Α.Ο. Ολυμπιακός Π.Χ.) 2.52.20,
Ζώγλη Άννα Μαρία (Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας) 2.52.26,
Σπανού Έλενα (Team Empellia Cyclo) 2.54.24,
Γιαμπάνη Μαρία-Ιωάννα (Αθανάσιος Διάκος) 2.55.09,
Χατζηστύλη Αθηνά (Α.Ο. Θησέας) 2.55.48.
Να θυμίσουμε ότι στην ατομική χρονομέτρηση η Μηλάκη ήταν δεύτερη και η Ζώγλη και πάλι τρίτη.

Σχόλια