Ποδηλασία

Οδυνηρός τραυματισμός για την Ηρώ Μηλάκη στην Ταϊλάνδη

Έσπασε την κλείδα της μετά από πτώση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση…

Μία οδυνηρή εμπειρία είχε η Ηρώ Μηλάκη στο Γύρο Ταϊλάνδης αφού μία άσχημη πτώση οδήγησε σε τραυματισμό  της κλείδας της και σε χειρουργείο ενώ υποβλήθηκε και σε ράμματα στο κεφάλι. Δυνατή όμως όπως είναι κατάφερε όχι μόνο να το ξεπεράσει αλλά και τέσσερις ημέρες μετά το χειρουργείο,την περασμένη Κυριακή,  να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδηλασίας ΑμεΑ στο Τυμπάκι. Η ίδια με ανάρτηση της στο facebook περιέγραψε την περιπέτειας της… 

“Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στον Γύρο Ταϊλάνδης , με την ομάδα μου MEXX-Watersley International Women's Cycling Team την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια άσχημη πτώση 300μ πριν τον τερματισμό του 2ου ΕΤΑΠ. Το αποτέλεσμα της πτώσης ήταν μια σπασμένη κλείδα και 20 ράμματα στο κεφάλι . Για καλή μου τύχη δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό , νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο της Ταϊλάνδης , όπου μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και με άφησαν να ταξιδέψω στην Ελλάδα μετά από δύο μέρες . Η ομάδα μας ήταν πολύ δυνατή και μέχρι την μέρα που έπεσα βρισκόμασταν στην 1η θέση ομαδικής κατάταξης και εγώ βρισκόμουν στην 5η θέση γενικής. Είχα ένα πολύ δυνατό «τρένο» ,η ομάδα μου δούλεψε παρά πολύ καλά όλη την ημέρα (στα ενδιάμεσα σπριντ είμασταν πάντα στις πρώτες θέσεις) και στο τελικό σπριντ με είχαν φέρει σε πολύ καλή θέση για να σπριντάρω. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεκινήσω το σπριντ μου καθώς μια αθλήτρια άλλαξε πορεία απότομα, η συναθλήτρια μου αναγκάστηκε να πατήσει φρένο και εγώ εκτοξεύτηκα λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Μετά την πτώση αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το γύρο όμως παρόλα αυτά η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δεύτερη στην ομαδική κατάταξη!


Μόλις επέστρεψα στην Κρήτη ο Θεόδωρος Τοσουνίδης με χειρούργησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου , ώστε να μπορέσω να αναρρώσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα . Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου αλλά και στο διευθυντή της Ορθοπεδικής Γιώργος Κοντάκης Giorgos Kontakis για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια τους!! Τέλος ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Βαρβεράκη και τον πρόεδρο του σωματείου μου Μιχάλη Ταταράκη και φυσικά την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου στη δύσκολη αυτή περίοδο!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια