Ποδηλασία

Στην παραλιακή λεωφόρο σήμερα τα "27α Καζαντζάκεια"

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες χθες ο αγώνας αντοχής των 109 χιλ.


Mε τον αγώνα Criterium στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, την κυκλική διαδρομή 2 χιλ. θα ολοκληρωθούν σήμερα τα 27α Καζαντζάκεια που διοργανώνει ο ΠΟΗ . Ο αγώνας θα ξεκινάει από το Καρνάγιο έως τη συμβολή της Αντιστάσεως .
Χθες έγινε το 2ο ΕΤΑΠ με τον αγώνα αντοχής 109χλμ. για τις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων και 88χλμ για Παίδες και Μάστρες.
Η διαδρομή ήταν Μυρτιά -Χάρακας -Βαγιωνιά-Πόμπια -Πετροκεφάλι -Αφραθιας Τυμπακίο και αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες ψιλής βροχής αλλά και δυνατών ανέμων .
Η τεράστια εμπειρία των αγωνιζομένων αθλητών -δεν είναι τυχαίο ότι οι πολλοί ανήκουν στις εθνικές μας ομάδες – απέτρεψαν ατυχήματα , δεδομένου ότι πέρασαν από 23 οικισμούς των δήμων Αρχανών -Αστερουσίων , Μίνωα Πεδιάδος ,Γόρτυνας και Φαιστού. Έκαναν δε οι πρώτοι, την διαδρομή των 109 χλμ. σε χρόνο λιγότερο των 3 ωρών .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


ΜΑΣΤΕΡ:
Λακιωτάκης Σπυρίδων (Π.ΟΧ Τάλως)
Κουφαδάκης Διονύσης
Μαραγκουδάκης Εμμανουήλ

ΕΦΗΒΟΙ:
Καραβίτσης Παναγιώτης
Δαβαρίας Ιωάννης
Κόκκαλης Δημοσθένης

ΠΑΙΔΕΣ:
Αρβανίτης Νικιφόρος ( Α.Ο Θησέας)
Γκαρτζιο Αντώνης ( ΑΕΚ)
Μπαρμπαγιάννης Αλέξανδρος ( Π.Γ.Σ Λάρισας)

ΑΝΤΡΕΣ :
Σταυρακάκης Γιώργος ( Π.Ο.Χ Τάλως)
Ηλιάδης Γιάννης
Χριστόπουλος- Χέλερ Παναγιώτης ( Α.Ο.Βόλος)

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΕΦΗΒΟΙ:
Καραβίτσης Παναγιωτης ( Π.Γ.Σ Λάρισας)
Δαβαριας Ιωάννης (Άτλας Ρεθύμνου)
Κόκκαλης Δημοσθένης (Π.Γ.Σ Λάρισας)

ΑΝΔΡΕΣ:
Σταυρακάκης Γιώργος
Νειλας Γιώργος
Χριστόπουλος - Χέλερ Παναγιώτης

ΠΑΙΔΕΣ:
Αρβανίτου Νικηφόρος
Γκαρτζιο Αντώνης
Μπαρμπαγιάννης Αλέξανδρος

ΜΑΣΤΕΡ:
Λακιωτάκης Σπυρίδων
Μαραγκουδάκης Εμμανουήλ
Αναστασάκης Γεώργιος

Στον χθεσινό αγώνα πολύ σημαντική ήταν η στήριξη από την Τροχαία Ηράκλειου όπως και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων , οι δέκα και πλέον εθελοντές μοτοσικλετιστές , η σιγουριά της υγειονομικής κάλυψης -που ευτυχώς δεν χρειάσθηκε- από τον Φίλιο Ζευς , αλλά και οι τοπικοί παράγοντες στα δύσκολα περάσματα όπως Βαγιωνιά, Πετροκεφάλι κλπ.
Στην Μυρτιά ο Δήμος και ο πάντοτε συμπαραστάτης της ποδηλασίας ,ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης , πρόσφερε φαγητό σε όλους, δύο ώρες πριν την εκκίνηση στις 13.00.
Στον τερματισμό στην ευθεία προς την παράλια του Αφραθια , οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι Αφραθια και Τυμπακιίου πρόσφεραν γεύμα σε όλους στον όμορφο χώρο στο γνωστό “ Δασάκι” .
Σημαντική η συμβολή του αντιδημάρχου Τυμπακιου Μανούσου Πουλινακη και το προέδρου στο Πετροκεφαλι Μανόλη Κοκαρακη .
Η οργανωτική επιτροπή των 27ων Καζαντζάκειων ευχαριστεί όλους τους παραπάνω που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτού του αγώνα ,παρα τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σχόλια