Χάλκινο μετάλλιο για την Ηρώ Μηλάκη στην Ιταλία  

Αθλητισμός
Χάλκινο μετάλλιο για την Ηρώ Μηλάκη στην Ιταλία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ηρώ Μηλάκη στο διεθνή ποδηλατικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια άλλαξε ομάδα στην Ιταλία και το ντεμπούτο της ήταν εντυπωσιακό παρότι αντιμετώπισε αρχικά πρόβλημα με τον εξοπλισμό της, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα παραλίγο να έχει πτώση και χρειάστηκε να κόψει αρκετά ταχύτητα.

Παρά τις δυσκολίες, όμως απέδειξε ότι διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο αφιέρωσε σε όσους έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι.

Η Ηρώ Μηλάκη σχολιάζοντας την επιτυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τόνισε: «Πρώτος αγώνας μετά από αρκετό καιρό σε διεθνή αγώνα elite με σπουδαίες ομάδες και περισσότερες από 120 συμμετοχές. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα τρέξω λόγω προβλημάτων με τον αγωνιστικό μου εξοπλισμό και αλλαγή ομάδας. Αυτή η 3η θέση σε έναν τόσο δυνατό αγώνα γεμάτο επιθέσεις που τελικά κατέληξε σε μαζικό τερματισμό μου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη. Μια πτώση στα τελευταία μέτρα με ανάγκασε να κόψω πολύ το ρυθμό μου για να αποφύγω το πέσιμο. Νόμιζα ότι το σπριντ θα είχε τελειώσει εκεί, αλλά ευτυχώς κατάφερα να διεκδικήσω το βάθρο! Ευχαριστώ πολύ Pierangelo Vignati και Pietro για όλη τη βοήθεια. Χαίρομαι διπλά γιατί το αποτέλεσμα ήρθε από την ομαδική δουλειά! Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Takis Xouris και την Αγγελική για την παραχώρηση του ποδηλάτου ώστε να ολοκληρώσω τους αγώνες της σεζόν! Ένα ποδήλατο με το οποίο πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί και ειδικά σε αυτό τον αγώνα ανταποκρίθηκε άριστα στις απαιτήσεις! Είναι υπέροχο συναίσθημα να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό με τη γαλανόλευκη σαν πρωταθλήτρια Ελλάδος. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια μου... Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη σε όλα τα αδέρφια, μητέρες, παιδιά, γονείς που χάθηκαν άδικα πρόσφατα και που η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους. Η συνέχεια έχει αγώνες στο Βέλγιο με την νέα εμφάνιση της ομάδας μου...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News