Επιτυχίες του Π.Ο.Η. Κάστρο στους αγώνες «Βενιζέλεια 2018»

Αθλητισμός
Επιτυχίες του Π.Ο.Η. Κάστρο στους αγώνες «Βενιζέλεια 2018»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι ποδηλάτες του Π.Ο.Η. Κάστρο στους αγώνες «Βενιζέλεια 2018» που διοργάνωσε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Α.Ο. Κύδων ποδηλασίας στα Χανιά.

Οι αθλητές του ηρακλειώτικου σωματείου κατέκτησαν αρκετά μετάλλια δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Την αρχή έκανε ο Φίλιππος Τιτάκης, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία μίνι μικρά, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Μάνος Αναστασάκης ήταν 5ος. Στα μίνι μεγάλα κορίτσια, η Ραφαέλα Δάκου κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ στους παμπαίδες 5ος ήταν ο Μιχάλης Σαζαλτζόπουλος, όπως και ο Κώστας Φασουλάκης στους παίδες.

Σε επίπεδο ανδρών, ο Γιάννης Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Την Κυριακή 27/5 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας αντοχής, όπου οι αθλητές του Π.Ο.Η. Κάστρο είχαν τις εξής επιτυχίες:

Στην κατηγορία ανδρών

1ος Ηλιάδης Γιάννης

3η θέση Μπλαβάκης Μάνος

5η θέση Κοτσιώνης Γιώργος

Στην κατηγορία παίδων

5ος ο Νίκος Φασουλάκης

Στην κατηγορία εφήβων

 4ος ο Σαρρής Άγγελος

Ο Π.Ο.Η. Κάστρο εκπροσωπήθηκε και στον 8ο Ολυμπιακό αγώνα Ειρήνης, τον οποίο διοργάνωσε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου Π.Τ.Σ.  επίσης το διήμερο 26-27/5. Ο Δημήτρης Κοριντζέλης, λοιπόν, κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία των νέων ανδρών.

Τέλος, ο Γιάννης Βορριάς, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία και εκπροσωπεί τον Π.Ο.Η. Κάστρο, αγωνίστηκε στο  Gran Fonto Marcello στο Bergamo της Ιταλίας, όπου κατέκτησε τη 14η θέση. Επίσης αγωνίστηκε στο Εθνικό πρωτάθλημα ανάβασης Ελβετίας Gran Prix Valls, όπου ήταν 20ός. Επόμενοι στόχοι για τον Βορριά είναι το  GP Oesingen Ελβετία και το 7th GP Issak Galvez Ισπανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News