default-image

Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στους πόντους ο Βολικάκης  

Αθλητισμός
Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στους πόντους ο Βολικάκης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας βρίσκεται ο Χρήστος Βολικάκης

Την παρουσία του στην ελίτ της ποδηλασίας πιστοποίησε για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του αγωνίσματος των πόντων στην ποδηλασία πίστας.

Ο Έλληνας ποδηλάτης σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, βρίσκεται στην πρώτη θέση το αγώνισμα των πόντων έχοντας 2.415 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Δανός Νίκλας Λάρσεν με 2.280 και ο Ολλανδός Γιαν Φαν Σιπ με 2.235 βαθμούς.

Επίσης, ο Χρήστος Βολικάκης είναι δεύτερος στην κατάταξη στο σκρατς με 2.200 βαθμούς, αλλά και στο όμνιουμ με 2.510 βαθμούς.

Μία εξέλιξη που ικανοποιεί απόλυτα τον 30χρονο πρωταθλητή, ο οποίος με ποστ του στο facebook ανέφερε: «Ξανά στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα points race. Επίσης δεύτερη θέση στη παγκόσμια κατάταξη στα αγωνίσματα Omnium & Scratch race. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτές τις θέσεις σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα!!!!!!!».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchristos.volikakis.3%2Fposts%2F10204145270029447&width=500" width="500" height="727" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News