Πρώτο σωματείο στην Ελλάδα ο «Τάλως»!

Σπορ
Πρώτο σωματείο στην Ελλάδα ο «Τάλως»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Βαρβεράκη

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Τάλως paracycling team στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας που έγινε στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές του Γιώργου Βαρβεράκη είχαν εκπληκτική παρουσία, κατατάσσοντας το ποδηλατικό σωματείο του Ηρακλείου στην πρώτη θέση με συγκομιδή 14 μεταλλίων εκ των οποίων 10 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο.

Πιο συγκεκριμένα οι Χρήστος Σανδαλάκης και Τάσος Αντωνόπουλος κατέκτησαν τρία χρυσά μετάλλια πετυχαίνοντας μάλιστα επιδόσεις που είναι στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στα 200μ.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και των έμπειρων αθλητών, με τον Λευτέρη Διγενάκη να κερδίζει δύο χρυσά και ένα χάλκινο, τον Φώτη Βοριζανάκη να κατακτά επίσης δύο χρυσά μετάλλια , οι Νίκος Μανατάκης και Δημήτρης Σκιντζής κέρδισαν τρία αργυρά ενώ σε ότι αφορά τους νέους Κων/νο Τσαγκατάκη και Γιάννη Φαλιακάκη κατέκτησαν τρία χρυσά στην κατηγορία νέων.

«Συγχαρητήρια παιδιά! Με τη δουλειά, το ταλέντο και την προσπάθειά σας πετύχατε ακόμα ένα άθλο!Πάμε για τα επόμενα.... τα μεγαλύτερα!

Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν τις προσπάθειες και τα όνειρα των αθλητών μας! Μαζί πάμε ακόμα ψηλότερα!», σχολίασε σχετικά ο Γιώργος Βαρβεράκης απευθυνόμενος στους αθλητές του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News