default-image

Έδωσαν «μαϊμού» εξοπλισμό στους αθλητές

Αθλητισμός
Έδωσαν «μαϊμού» εξοπλισμό στους αθλητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ακούσαμε και αυτό. Η αιγυπτιακή Ομοσπονδία μοίρασε στους αθλητές της Ολύμπιακής της ομάδας «μαϊμού» εξοπλισμό όπως υποστηρίζει μία αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Μάλιστα αναφέρει ότι χρειάστηκε να δώσει από την τσέπη της 2.000 αιγυπτιακές λίρες  για να πάρει καινούργιο.

Η Γιόμνα Κάλαφ υποστήριξε μέσω twitter ότι ο εξοπλισμός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που έφερε το λογότυπο πασίγνωστης αθλητικής εταιρείας, δεν περιείχε αυθεντικά προϊόντα.

«Οι τσάντες είχαν το λογότυπο μίας γνωστής αθλητικής εταιρείας και τα φερμουάρ μιας άλλης! Είναι τόσο απογοητευτικό το γεγονός ότι (σ.σ. οι αθλητές) πρέπει να καταβάλουμε 2.000 αιγυπτιακές λίρες επιπλέον για να αντικαταστήσουμε τον εξοπλισμό. Προτιμάμε να φορέσουμε άσπρα ή μαύρα πουκάμισα από αυτά τα απαίσια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η 20χρονη αθλήτρια.

Η τελευταία, εξάλλου, αποκάλυψε ότι όταν αναρωτήθηκε για τη γνησιότητα του εξοπλισμού της, η αιγυπτιακή ομοσπονδία της απάντησε: «Ή αυτό ή τίποτα!».

Την ανησυχία του για το περιστατικό εξέφρασε και ένας εκπρόσωπος της γνωστής αθλητικής εταιρείας που -υποτίθεται- πως προμηθεύει την αιγυπτιακή ολυμπιακή ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News