default-image

Παραλίγο να γίνει της... Κορέας

Αθλητισμός
Παραλίγο να γίνει της... Κορέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Της Κορέας έγινε στην... Αγγλία, αφού οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων υπέπεσαν σε γκάφα ολκής, παρουσιάζοντας στα matrix του γηπέδου την σημαία της Νότιας Κορέας αντί της Βόρειας!

Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Βόρεια Κορέα και την Κολομβία, όμως αυτό ήταν το λιγότερο! Οι ποδοσφαιρίστριες της Ασιατικής ομάδα αποχώρησαν από το γήπεδο, αντικρίζοντας τη σημαία της μισητής Νότιας Κορέας να εμφανίζεται στα matrix του γηπέδου, αντί της δικής τους!

«Ήταν ένα λάθος, τόσο απλά. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος», είπε ο Πολ Ντέιτον, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας της Β. Κορέας, Γιου Τζουν-Σιν, τόνισε: «Η εμφάνιση διαφορετικής σημαίας είναι σοβαρό πρόβλημα. Δεν θα αγωνιζόμασταν αν δεν άλλαζε άμεσα. Μας πήρε λίγη ώρα, αλλά αφού άλλαξε μπήκαμε και παίξαμε. Πειράχτηκαν πολύ οι παίκτριές μου, καθώς δεν είναι σωστό να φαίνεται άλλη σημαία αντί της χώρας μας, πόσο μάλλον της Ν. Κορέας».

ΠΗΓΗ: onsports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News