Απίστευτο αλλά αληθινό: Πάει στο Τόκιο και η Ειρήνη Βασιλείου!

Σπορ
Απίστευτο αλλά αληθινό: Πάει στο Τόκιο και η Ειρήνη Βασιλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αποχωρήσεις αθλητριών, πήρε το 48ο και τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης

Πριν λίγες ημέρες εξέφραζε την απογοήτευσή της με δάκρυα στα μάτια αλλά εδώ και λίγα λεπτά πανηγυρίζει για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο λόγος για την Ειρήνη Βασιλείου, την ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια των 400μ., η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της!

Συγκεκριμένα μετά τις αποχωρήσεις αθλητριών τις τελευταίες ώρες, η World Athletics επικύρωσε τις λίστες και η Ειρήνη Βασιλείου πήρε την 48η και τελευταία θέση πρόκρισης στα 400 μέτρα γυναικών! Έτσι η Ειρήνη θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είχε αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα και στο Ρίο το 2016.

Σύμφωνα με το επίσημο site της World Athletics η Βασιλείου πέρασε με ranking 1181p.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας επίσημα ότι η Ειρήνη Βασιλείου έγινε το 19ο μέλος της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας! Αναλυτικά:

«Η Ειρήνη Βασιλείου θα αποτελέσει το 19ο μέλος της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Μπορεί στις χθεσινές λίστες της WA η αθλήτρια μας να ήταν εκτός πρόκρισης, ωστόσο μετά τις ακυρώσεις που προέκυψαν ανέβηκε στην 48η θέση. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ήταν παρούσα και στη διοργάνωση του 2016».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News