default-image

Μια αγκαλιά για να υποδεχτούμε τους Παραολυμπιονίκες!

Σπορ
Μια αγκαλιά για να υποδεχτούμε τους Παραολυμπιονίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 20:00 αναμένεται στο Ηράκλειο ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού Μανώλης Στεφανουδάκης όπως και τα μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας tadem Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Ηρώ Μηλάκη και Κώστας Τρουλινός συνοδευόμενοι από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Βαρβεράκη. Αύριο την ίδια ώρα θα φτάσει στο Ηράκλειο και ο Γιώργος Καπελλάκης με τον προπονητή του Χάρη Γκιάτα.

Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι και συντοπίτες του μεσσαρίτη Παραολυμπιονίκη προκειμένου να τον υποδεχτούν όπως του αξίζει, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της σπουδαίας επιτυχίας του στο Ρίο! Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μην γίνουν τιμητικές εκδηλώσεις στο χωριό του τη Γαλιά λόγω πένθους αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή ο καλός του φίλος Κώστας Αλεβιζάκης.

Συγγενείς και φίλοι λοιπόν θα παραβρεθούν στην άφιξη του, προκειμένου να τον συγχαρούν για την πρώτη θέση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός Ατόμων με Αναπηρία όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής που μπορεί να μην κέρδισαν κάποια θέση στο βάθρο, κέρδισαν όμως την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων για την εμφάνιση και την προσπάθεια τους.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News