default-image

Έκτες Παραολυμπιονίκες οι Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

Σπορ
Έκτες Παραολυμπιονίκες οι Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 6η θέση κατέκτησαν οι Αδαμαντία Χαλκιαδάκη-Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στον αγώνα αντοχής ποδηλασίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Ηρακλειώτισσες αθλήτριες πάλεψαν για το μετάλλιο, αλλά δεν τα κατάφεραν τερματίζοντας στην άκρως τιμητική 6η θέση με χρόνο 2:02.52. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Πολωνέζα Ιόνα Ποντκοστσίελνα με 1:58.02, δεύτερη ήταν η Ιρλανδέζα Κέιτι Τζορτζ Ντουνλέβι με 1:59.01 και τρίτη η Νεοζηλανδέζα Έμα Φόι με 1:59.33.

Στον αγώνα των ανδρών, οι Θανάσης Μπαράκας και Κώστα Τρουλινός (πιλότος) δεν τερμάτισαν στον αγώνα των 99χλμ . Το ελληνικό πλήρωμα αντιμετώπισε πρόβλημα με το ποδήλατό του και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιρλανδός Ντάνιελ Βέρεκεν, ενώ δεύτερος ήταν ο Ολλανδός Βίνσεντ Τερ Σουρ και τρίτος ο Ισπανός Ιγνάθιο Αβίλα Ροντρίγκεθ.

Στην ιστιοπλοΐα, τώρα, οι Χριστοφόρου, Αλεξάς και Νοταρόγλου κατέκτησαν τελικά την 8η θέση καθώς στην κούρσα μεταλλίων δεν στάθηκαν τυχεροί.

Το χρυσό μετάλιο κατέκτησαν οι Αυστραλοί Χάρισον, Χάρις, Μπόαντεν, το ασημένιο οι Βραζιλιάνοι Ντο Κάρμο, Γκονκάλβες Ντε Αμπρέου και το χάλκινο οι Καναδοί Τίνγκλεϊ, Λούτες και Κάμπελ.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News