default-image

EURO 2016: Live ο τελικός Πορτογαλία - Γαλλία (1-0 τελικό)

Ποδόσφαιρο
EURO 2016: Live ο τελικός Πορτογαλία - Γαλλία (1-0 τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος τελικός του EURO 2016 στο "Σταντ Ντε Φρανς" του Παρισιού, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την διοργανώτρια Γαλλία, μια αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE από το neakriti.gr.

Η εξέλιξη του αγώνα

4' Πρώτη φάση του αγώνα με το Νάνι να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ μέσα από την περιοχή.

7' Απαντά η Γαλλία με το κοντινό σουτ του Γκριεζμάν να είναι άστοχο. Θα μπορούσε να γυρίσει τη μπάλα στην περιοχή που περίμενε αμαρκάριστος ο Ζιρού.

10' Μεγάλη φάση για τη Γαλλία, με το Ρουί Πατρίσιο να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Γκριεζμάν. Εκπληκτική ήταν η πάσα του Παγέ προς τον συμπαίκτη του.

17' Mεγάλη ανησυχία στην Πορτογαλία με τον Ρονάλντο, που έχει χτυπήσει στο αριστερό γόνατο, μετά από φάση που είχε γίνει λίγο νωρίτερα με τον Παγέ. Βγήκε για λίγα λεπτά από το γήπεδο, του ιατρικό τιμ του έδεσε το γόνατο και ο αρχηγός των Πορτογάλων συνεχίζει να αγωνίζεται.

25' ΣΟΚ για την Πορτογαλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι θα δει το υπόλοιπο του τελικού από τον πάγκο. Τη θέση του θα πάρει ο Κουαρέσμα...

34' Δυνατό σουτ του Σισοκό, με τον Ρουί Πατρίσιο να απομακρύνει σωτήρια. Στην επίθεση διαρκώς οι Γάλλοι ενώ οι Πορτογάλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το ψυχολογικό σοκ της αποχώρησης του Ρονάλντο.

Έναρξη β' ημιχρόνου

58' Αλλαγή για τη Γαλλία με τον Κομάν να παίρνει τη θέση του Παγέ.

66' Καταπληκτική σέντρα του Κομάν, κοντινή κεφαλιά του Γκριεζμάν, η μπάλα περνά έξω.

66' Αλλαγή για τη Γαλλία με τον Μουτίνιο να παίρνει τη θέση του Άντριεν Σίλβα.

74' Κοντινό σουτ του Ζιρού, σωτήρια απόκρουση του Ρουί Πατρίσιο

79' Σέντρα-σουτ Νάνι από τα δεξιά, διώχνει ο Γιορίς δύσκολα, ανάποδο ψαλίδι Κουαρέσμα, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Γαλλίας.

84' Απο πολύ μακριά σουτάρει ο Σισοκό, δεν αιφνιδιάζεται ο Ρουί Πατρίσιο και κρατάει το 0-0.

92' Τρομερή ενέργεια του Ζινιάκ και πλασέ στο δοκάρι της Πορτογαλίας!

Τέλος στο 90λεπτο και ο τελικός οδηγείται στην παράταση, η οποία εξελίσσεται στο "Σταντ Ντε Φρανς"!

104' Απειλεί με τον Έντερ η Πορτογαλία, αποκρούει ασταθώς ο Γιορίς!

108' Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Γκερέιρο, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι! Απάντηση στο δοκάρι του Ζινιάκ για την Πορτογαλία.

109! ΓΚΟΛ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ! Ο Έντερ με μια απίστευτη ενέργεια και τρομερό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

ΤΕΛΟΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ!

Οι συνθέσεις

Χωρίς εκπλήξεις και με όλα τα διαθέσιμα όπλα έχουν παρατάξει τις ομάδες τους οι δύο προπονητές, Φερνάντο Σάντος και Ντιντιέ Ντεσάμπ. Oι 11άδες των δύο φιναλίστ:

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίτσιο, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Ρονάλντο (25' Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρενάτο Σάντσες (78' Έντερ), Νάνι, Σεντρίκ, Άντριεν Σίλβα (66' Μουτίνιο)

Γαλλία: Γιορίς, Εβρά, Γκριζμάν, Παγέ (58' Κομάν), Ζιρού (77' Ζινιάκ), Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό (110' Μαρσιάλ), Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί

Η κούπα του EURO 2016 έχει πάρει τη θέση της στο "Σταντ Ντε Φρανς"

Φωτογραφίες από την τελετή λήξης που προηγήθηκε του τελικού

Πριν τη σέντρα του τελικού, χιλιάδες... νυχτοπεταλούδες πήραν θέση σε διάφορα σημεία του «Σταντ ντε Φρανς», όπως στο χορτάρι, τα δίχτυα των εστιών, τις διαφημιστικές πινακίδες, ακόμα τις κάμερες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News