default-image

Πέπε: Να το κάνουμε όπως η Ελλάδα

Αθλητισμός
Πέπε: Να το κάνουμε όπως η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρότυπο για την Πορτογαλία φαίνεται να αποτελεί η επιτυχία της Ελλάδας το 2004, επιτυχία στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πέπε.

Ο διεθνής στόπερ της Ρεάλ έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο του 61χρονου Φερνάντο Σάντος, λέγοντας πως είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αποψινό τελικό με τη Γαλλία: «Εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Τον κόσμο μας. Και ναι, θέλουμε να γραφτούμε στην Ιστορία. Αύριο θα είμαστε 11 εκατομμύρια άνθρωποι και 11 παίκτες, συν τους τρεις που θα μπουν αλλαγή. Όλοι μαζί, ένα».

Για την ευκαιρία που είχε η Πορτογαλία το 2004: «Θα ήταν εκπληκτικό να το κάνουμε όπως η Ελλάδα. Αλλά είναι μήλα με πορτοκάλια. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε. Αλλά εμείς θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιος είναι ο ηγέτης της ομάδας: «Ο ηγέτης στέκεται δίπλα μου. Είναι ο ηγέτης μας και ο προπονητής μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα θέλει ο προπονητής μας. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένας ηγέτης. Και τον βρήκαμε. Είναι πολύ έξυπνος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας. Νομίζω πως αυτό ακριβώς χρειαζόμασταν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News