default-image

«Σάλος» με ξενύχτια στην Εθνική Βελγίου

Ποδόσφαιρο
«Σάλος» με ξενύχτια στην Εθνική Βελγίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Ομάδα του Βελγίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες για μία ακόμα διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα βγήκαν στη φόρα πολλά κρούσματα απειθαρχίας μέσα στην ομάδα που έρχονταν κυρίως από το προπονητικό τιμ και όχι τους παίκτες!

Συγκεκριμένα μετά τη μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Σλοβακίας οι προπονητές μεθοκόπησαν και γύρισαν υποβασταζόμενοι στο ξενοδοχείο, προκαλώντας την οργή ορισμένων παικτών καθώς λίγες μέρες πριν άργησαν μόλις 4 λεπτά από το όριο, με αποτέλεσμα να υπάρξει φραστικό επεισόδιο μεταξύ Βίλμοτς και Ναϊγκολάν-Φελαϊνί!

Μάλιστα όλο και φημολογείται ότι οι Βέλγοι διεθνείς παρακαλούσαν με sms δημοσιογράφους φίλους τους να γράψουν για την χαλαρή τακτική που ακολουθούσε ο Βίλμοτς καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Όπως καταλαβαίνετε μετά την αποτυχία αλλά και όλα αυτά τα κρούσματα, ο Βίλμοτς δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο.

Τέλος οι παίκτες είχαν τρομερά παράπονα πως ο υπεύθυνος ασφαλείας Σέρζ Μπορλέ μαζί με τους άνδρες ασφαλείας τους κατασκόπευαν συνεχώς και παρατηρούσαν κάθε τους κίνηση, όλα τους τα γεύματα, ακόμα και τον τρόπο που επέλεγαν να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News