default-image

Ντεσάν: Τώρα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου

Ποδόσφαιρο
Ντεσάν: Τώρα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία ήταν επιβλητική στο χθεσινό προημιτελικό με αντίπαλο την Ισλανδία κάτι που αποδεικνύει και το τελικό 5-2. Ο δρόμος προς τον τίτλο, ωστόσο, δε θα είναι καθόλου εύκολος καθώς θα βρει στο δρόμο της την προσεχή Πέμπτη τη Γερμανία σ' ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και πρόωρος τελικός.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του, ωστόσο αναγνώρισε ότι ο προσεχής αντίπαλος θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Μάλιστα ανέφερε ότι η Γερμανία είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν:

«Μπορεί να έκανα κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, αλλά δεν ήταν η τέλεια νύχτα. Υπήρχαν βέβαια πολλά θετικά. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τον κόσμο που είναι μαζί μας εδώ και καιρό, όπου καταφέραμε να τους δώσουμε μία χαρά και δυνατά συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζουμε στην τελευταία εβδομάδα της διοργάνωσης. Η Γερμανία τώρα στα ημιτελικά και χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη ομάδα, παρά το γεγονός πως η Ιταλία κατάφερε να την μπλοκάρει. Είμαστε στα ημιτελικά και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Γενικά, είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα νικά. Δεν ήταν εύκολο, κυριαρχήσαμε στο ματς, αλλά χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά τις αλλαγές. Όμως, ήθελα να διαφυλάξω τον Ζιρού και τον Κοσιελνί, καθώς είχαν κίτρινη κάρτα. Θα ήταν χαζό να χάσουν ένα τέτοιο ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News