default-image

«Κλειδώνει» η τετράδα με το Γαλλία-Ισλανδία

Ποδόσφαιρο
«Κλειδώνει» η τετράδα με το Γαλλία-Ισλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπληρώνεται απόψε το παζλ των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας. Οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν την Ισλανδία στις 22:00 (ΕΡΤ1) σ’ ένα ματς με φαβορί, αλλά και ερωτηματικά…

Οι «τρικολόρ» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ιρλανδίας και τώρα βρίσκουν μπροστά τους  τους Ισλανδούς, οι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας την Αγγλία. Με τον κόσμο στο πλευρό της, η Γαλλία θέλει να φτάσει ψηλά στο τουρνουά που φιλοξενεί, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσει απόψε. Το άγχος θα είναι μεγάλο, όμως στις μεγάλες ομάδες δε λειτουργεί ως δικαιολογία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντίλ Ραμί και τον Ενγκολό Καντέ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Στις θέσεις τους εκτιμάται να βρεθούν οι Ουμτιτί και Καμπάιγ με τον Γάλλο τεχνικό να μην διαφοροποιεί το 4-3-3.

Η Ισλανδία από την πλευρά της ζει το όνειρό της στα γήπεδα της Γαλλίας. Έφτασε απρόσμενα ως τα προημιτελικά και συνεχίζει χωρίς άγχος για μία ακόμη υπέρβαση.

Ο Λαρς Λάγκερμπακ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς ακόμα και ο Γκούναρσον που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη εκτιμάται ότι θα καταφέρει να παίξει στην αναμέτρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News