default-image

Δεν αποχαιρέτησε τον Κασίγιας ο Ντελ Μπόσκε

Αθλητισμός
Δεν αποχαιρέτησε τον Κασίγιας ο Ντελ Μπόσκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι και οι καλύτερες οι σχέσεις του Ντελ Μπόσκε με τον Ίκερ Κασίγιας κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός αποχωρώντας από την Εθνική Ισπανίας αποχαιρέτισε όλους τους παίκτες πλην του τερματοφύλακα των Ισπανών.

"Με τους συμπαίκτης του ήταν μια χαρά, σωστός, αλλα με το τεχνικό τιμ έτσι κι έτσι. Γι' αυτό και ο μοναδικός που δεν έστειλα μήνυμα ήταν ο Κασίγιας. Ένιωθε άσχημα μαζί μου, αλλά και με τον Χαβιέρ Μινιάνο (φυσιοθεραπευτής) και τον Τόνι Γκράντε (βοηθός προπονητής). Με τους υπόλοιπους δεν είχε θέμα. Ο θυμός του ήταν με εμάς", είπε ο Ντελ Μπόσκε σε δηλώσεις του ενώ απάντησε και στο αν θεωρεί ότι νιώθει άσχημα ο Κασίγιας:

"Ναι σίγουρα και τον καταλαβαίνω. Θα είναι θυμωμένος μαζί μου. Θα σκέφτεται ότι δεν του φερθήκαμε καλά. Ωστόσο η επιλογή να παίξει ο Ντε Χέα ήταν όλης της ομάδας. Εξέτασα κι άλλους τερματοφύλακες, αλλά αποφάσισα να καλέσω τον Κασίγιας. Θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για έναν παίκτη που έχει παίξει 167 παιχνίδια με την Εθνική και δεν πιστεύω ότι δύο ή τρία παραπάνω θα άλλαζαν κάτι στο βιογραφικό του".

Για το αν τον έχει απογοητεύσει ο Κασίγιας, ο έμπειρος κόυτς είπε: "Όχι δεν με απογοήτευσε. Αντίθετα, τον σέβομαι. Έχω μία ανάμνηση μάλιστα όταν πρωτογνωριστήκαμε στα 9 του χρόνια. Ξέρω τους γονείς του εδώ και πολύ καιρό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News