default-image

Πήρε τη νίκη η Ελβετία, 1-0 την Αλβανία

Αθλητισμός
Πήρε τη νίκη η Ελβετία, 1-0 την Αλβανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ελβετία που νίκησε 1-0 την Αλβανία και μοιράζονται την κορυφή του Α΄ ομίλου με την Γαλλία.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φάμπιαν Σερ πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς, έπειτα από κακή έξοδο του Ετρίτ Μπερίσα, με τον τερματοφύλακα της Λάτσιο πάντως εν συνεχεία να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Από το 37ο λεπτό οι Αλβανοί έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λορίκ Τσάκα, ο οποίος έγινε 4ος αρχηγός στην ιστορία του Euro που παίρνει κόκκινη κάρτα.

Πριν την αποβολή η Αλβανία είχε αρχίσει να παίρνει τον έλεγχο του ματς, αλλά και εν συνεχεία ήταν αρκετά καλή και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τον βαθμό, αλλά δεν κατάφερε και ηττήθηκε στο πρώτο της ματς στην ιστορία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

Στην 11άδα της Αλβανίας ήταν ο Ταουλάντ Τζάκα και σε αυτή της Ελβετίας ο αδελφός του, Γκρανίτ Τζάκα, με την μητέρα τους να είναι στην εξέδρα, στηρίζοντας και τους δυο.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Ίσαϊ, Τσάνα, Μάβραϊ, Αγκόλι, Κουκέλι, Αμπράσι, Ταουλάντ Τζάκα (62' Κάτσε), Ρόσι (74' Τσικαλέσι), Λενιάνι, Σαντίκου (82' Γκάσι).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Σερ, Τζουρού, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Μπεχράμι, Γκρανίτ Τζάκα, Τζεμαϊλί (76' Φάμπιαν Φράι), Σατσίρι (88' Ζέλσον Φερνάντες), Μεχμέντι (62' Εμπολό), Σεφέροβιτς.

Πηγή: http://www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News