Τα εύσημα της "Μεγαλονήσου" στον Πολυχρονίδη

Σπορ
Τα εύσημα της "Μεγαλονήσου" στον Πολυχρονίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο...

Το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης που στον τελικό του BC3 στο μπότσια ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον Άνταμ Πέσκα και έχασε το χρυσό.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και παρά το γεγονός ότι ο Τσέχος προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο σετ, ο Πολυχρονίδης κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Πέσκα πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο.Αυτό είναι το έβδομο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Μεγάλη διάκριση για τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Κατερίνα Πατρώνη ! Ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Βοccia, κατηγορία Bc3 στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020! Ο πρόεδρος Γιώργος Καπελλάκης και το ΔΣ του Αθλητικού σωματείου ΑμεΑ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ συγχαίρουμε θερμά για την μεγάλη διάκριση τους αθλητές μας Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Κατερίνα Πατρώνη!», αναφέρει η ανακοίνωση της "Μεγαλονήσου".

Από κει και πέρα, η Κύπρια κολυμβήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μέτρων Πρόσθιο SB11 κάνοντας μάλιστα και Παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 1.19.78.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News