Ολυμπιακοί αγώνες 2020

Ευχάριστα νέα με Πλατανιώτη: Ταξιδεύει για Τόκιο και έχει ελπίδες να αγωνιστεί

Θα γίνουν προσπάθεια για να αγωνιστεί

Το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, παραμένει… ζωντανό για την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν άτυχη αφού βρέθηκε θετική σε τεστ κορονοϊού λίγο πριν πετάξει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έκτοτε υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ τις τελευταίες ημέρες τα οποία ήταν αρνητικά. Έτσι, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξιδεύει για το Τόκιο και θα γίνουν προσπάθειες για να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΕ: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Σημειώνεται ότι οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν αύριο το μεσημέρι (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδας), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Αν τελικά δεν της επιτραπεί η συμμετοχή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

Σχόλια