Θοδωρής Ιακωβίδης: Τρίτος στο δεύτερο γκρουπ - Ανακοίνωσε με συγκίνηση την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών

Αθλητισμός
Θοδωρής Ιακωβίδης: Τρίτος στο δεύτερο γκρουπ - Ανακοίνωσε με συγκίνηση την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε εξαιρετικό αγώνα, με πέντε έγκυρες προσπάθειες

Τρίτος στο δεύτερο γκρουπ των 96 κ. της Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήρθε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα, με πέντε έγκυρες προσπάθειες, και περιμένει να ολοκληρωθεί το πρώτο γκρουπ, προκειμένου να μάθει την τελική κατάταξή του.

Στο αρασέ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο αγώνισμα σήκωσε 156κ., ενώ στο ζετέ 182κ. με 338 κιλά στο σύνολο.

Στη συνέχεια συγκινημένος ανακοίνωσε ην αποχώρησή του από την Άρση Βαρών, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, όμως αγωνίστηκε πάνω από τις δυνατότητές του κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα στην Ιαπωνία.

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αφού όπως τόνισε «έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr, φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News