ΤΟΚΙΟ 2020: Στη «μάχη» ρίχνεται αύριο και ο Τεντόγλου

Σπορ
ΤΟΚΙΟ 2020: Στη «μάχη» ρίχνεται αύριο και ο Τεντόγλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας για του Έλληνες πρωταθλητές-τριες...

Σε στίβο, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πόλο ανδρών και άρση βαρών επικεντρώνεται το ελληνικό ενδιαφέρον στην σημερινή 9η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο στίβο «μπαίνουν» στη... μάχη ο Μίλτος Τεντόγλου στον προκριματικό του μήκους, οι Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία γυναικών και η Ελισάβετ Περισίδου στον προκριματικό των 100μ. με εμπόδια.

Στην κολύμβηση ο Κρίστιαν Γκολομέεβ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό των 50μ. ελεύθερου ανδρών, ενώ στο πόλο η εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Ν. Αφρική. Στην ιστιοπλοΐα ο Ιωάννης Μιτάκης συνεχίζει με την 7η και 8η ιστιοδρομία του, ενώ στην άρση βαρών έρχεται η ώρα του Θόδωρου Ιακωβίδη στην κατηγορία των 96κ. (προκριματικός).

Οι Ελληνικές συμμετοχές σήμερα:

ΣΤΙΒΟΣ: Δισκοβολία γυναικών: Προκριματικός γύρος (03:30): Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου- Άλμα επί κοντώ ανδρών: Προκριματικός γύρος (03:40): Εμμανουήλ Καραλής (Α΄ γκρουπ), Κώστας Φιλιππίδης (Β΄ γκρουπ) -100μ. με εμπόδια γυναικών: Προκριματικός γύρος/3η σειρά (05:01): Ελισάβετ Πεσιρίδου -Μήκος ανδρών: Προκριματικός (13:10): Μίλτος Τεντόγλου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: 50μ. ελεύθερο ανδρών (05:16): Δεύτερος ημιτελικός: Κρίστιαν Γκολομέεβ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Finn Ανδρών: Ιστιοδρομίες 7-8 (06:05): Ιωάννης Μιτάκης.

ΠΟΛΟ: Αγώνας A΄ ομίλου (13:50): Νότια Αφρική – Ελλάδα.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Κατηγορία 96κ./προκριματικός Β΄ γκρουπ (05:50): Θοδωρής Ιακωβίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News