Κορακάκη: «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση» (vid)

Σπορ
Κορακάκη: «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επόμενος στόχος για την Κορακάκη είναι η είσοδος στην τελική οκτάδα

Βήμα-βήμα πηγαίνει στο Τόκιο η Άννα Κορακάκη, ύστερα από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στον πρώτο προκριματικό γύρο στα 25μ σπορ πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε πως η ιστορία έχει αποδείξει πως δύσκολα ένας αθλητής που έχει διακριθεί σε προηγούμενη διοργάνωση, θα επαναλάβει την επιτυχία του στην επόμενη Ολυμπιάδα και για αυτό στόχος της είναι πρώτα η είσοδός της στην οκτάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Κορακάκη στην ΕΡΤ

Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα.

Ήταν ο μισός αγώνας αυτός που είδατε σήμερα. Έχω τριάντα βολές ταχείας βολής αύριο. Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Η κατάταξη που σήμερα που βλέπετε θα αλλάξει αύριο. Θα αλλάξουν δραματικά οι θέσεις των σκοπευτριών. Δεν αισθάνομαι πίεση.

Θα με δυσκόλευε αρκετά στον αγώνα, όμως είμαι προσηλωμένη στην τεχνική μου. Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω μέσα στον αγώνα.

Το σκοπευτήριο είναι εξαιρετικό. Είναι ένα μεγάλο ατού για τις φιναλίστ, αφού είναι το ίδιο μέρος που θα γίνει ο τελικός. Όλα είναι ίδια και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Στο αγώνισμά μας, τίποτα δεν είναι στάνταρ και παίζουν πολλά και αλλάζει. Επομένως θα ήταν τουλάχιστον υπεροπτικό, ότι θα υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Θέλω αύριο να προκριθώ στον τελικό που είναι μία διαφορετική ιστορία.

Όσοι έχουν κατακτήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν μπαίνουν καν στην οκτάδα. Θέλω να στείλω χαιρετίσματα στην οικογένειά μου στην Ελλάδα, στους φίλους μου, στους κουμπάρους μου και μου έχουν λείψει όλοι. Σε λίγες μέρες, έτσι και αλλιώς, επιστρέφω στην Ελλάδα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News