Ολυμπιακοί αγώνες 2020

ΤΟΚΙΟ 2020: Aποκλείστηκε και της έγινε πρόταση γάμου

Την ώρα που έδινε συνέντευξη της πρότεινα να τον παντρευτεί για 2η φορά…


Τρίτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για την ξιφομάχο, Μαρία Μπελεν Πέρεζ Μορίς από την Αργεντινή, δεύτερη... πρόταση γάμου του επί σειρά ετών προπονητή της, Λούκας Γκιγιέρμο Σαουσέδο.

Ένδεκα χρόνια μετά την πρώτη πρόταση γάμου, ο Λούκας δοκίμασε ξανά, αυτήν την φορά χρησιμοποιώντας μια χειρόγραφη πινακίδα που έγραφε: «Θα με παντρευτείς; Σε παρακαλώ».

Η πρόταση ήλθε αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πέρεζ Μορίς στην σπάθη στο Ολυμπιακό τουρνουά της ξιφασκίας. Και η απάντησή της; «Φυσικά και είπα ναι», σχολίασε η Πέρεζ Μορίς.

H αθλήτρια από την Αργεντινή ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα, Άννα Μάρτον με 15-12, ενώ προηγουμένως έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Ρίο το 2016.

Ο Λούκας, έκανε την πρόταση γάμου καθώς η Μαρία έδινε μια τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ήττα της, κρατώντας την πινακίδα με τέτοιο τρόπο που φαινόταν στην κάμερα αλλά και στην Μαρία όταν γύρισε. Ο Σαουσέδο γονάτισε, ενώ στην συνέχεια το ζεύγος αγκαλιάσθηκε και φιλήθηκαν.

Και όμως αυτή, δεν είναι η πρώτη πρόταση γάμου κατά την διάρκεια Ολυμπιακών Αγώνων. Πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο, ο χάλκινος καταδύτης από την Κίνα, Κιν Κάι, έκανε πρόταση γάμου στην συμπατριώτισσα του, Χε Ζι κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής του ασημένιου μεταλλίου από την τελευταία.

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο Κιν γονάτισε όπως αρμόζει στην περίσταση και πρόσφερε το δακτυλίδι αρραβώνων στην σύντροφο του, η οποία απάντησε θετικά!

Πηγή- photo ΑΠΕ

Σχόλια