ΤΟΚΙΟ 2020: Ανέβηκε 2η η Καραχάλιου και βλέπει βάθρο!

Σπορ
ΤΟΚΙΟ 2020: Ανέβηκε 2η η Καραχάλιου και βλέπει βάθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη μάχη δίνει η Ελληνίδα ιστιοπλόος στο στο Laser Radial

Εντυπωσιακά συνεχίζει η Βασιλεία Καραχάλιου την προσπάθειά της στο Laser Radial των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια πήρε την πρωτιά στην τέταρτη ιστιοδρομία, ενώ στην τρίτη διαδρομή είχε τερματίσει έκτη, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με εννιά βαθμούς ποινής.

Στην κορυφή βρίσκεται η Φλεμ Χοστ από την Νορβηγία με 7 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθεί η Ρίντομ από τη Δανία με 14 βαθμούς ποινής.

Απομένουν έξι διαδρομές για το φινάλε. Η προσπάθειά της Καραχάλιου θα συνεχιστεί αύριο (Τρίτη 27/7) με τις ιστιοδρομίες 5 και 6, που θα διεξαχθούν διαδοχικά, με εκκίνηση στις 06:05.

Στην 13η θέση ο Κοκκαλάνης

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RS:X των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά και τις σημερινές έξι ιστιοδρομίες, ο Ελληνας πρωταθλητής είναι στην 13η θέση της γενικής κατάταξης και θα δώσει μάχη για να μπει στην κούρσα των μεταλλίων.

Στην τέταρτη ιστιοδρομία που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, ο Κοκκαλάνης τα πήγε εξαιρετικά τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η επόμενη ιστιοδρομία δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει και να την διαγράψει από τον πίνακα (κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να διαγράψει από τα αποτελέσματά του μία ιστιοδρομία ώστε να μην επηρεάσει την θέση του στην γενική κατάταξη), ενώ στην έκτη και τελευταία για σήμερα τερμάτισε δέκατος.

Ετσι, μετά το πέρας της δεύτερης ημέρας βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με 50 βαθμούς και θα δώσει μάχη για να μπει στην κούρσα μεταλλίων την τελευταία ημέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News