Ολυμπιακοί αγώνες 2020

ΤΟΚΙΟ 2020: «Εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα»

Η δήλωση της Ελληνίδας τενίστριας μετά τη νέα πρόκριση στο ολυμπιακό τουρνουά τένις

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την εμπειρία της ως τώρα στο Τόκιο και αναφερόμενη στην αγωνιστική της κατάσταση, σημείωσε ότι προς το παρόν, έχει παίξει τόσο... όσο για να πάρει τις δύο νίκες.

«Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ» είπε αρχικά για την εμπειρία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική της κατάσταση, είπε:

«Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει προς την Ελλάδα; «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

Η Μαρία, τέλος, μίλησε και για το κλίμα στο ολυμπιακό χωριό. «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε να βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις! Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα (σ.σ. είχε γενέθλια), γενικά είναι όλα υπέροχα».

Σχόλια