Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν - «Προχωρώντας μπροστά»

Σπορ
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν - «Προχωρώντας μπροστά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο κόσμος κινείται προς τα εμπρός μόνο όταν κινούμαστε μαζί"

Οι 32οι  Ολυμπιακοί  Αγώνες ξεκινούν. Με το σύνθημα  "Προχωρώντας μπροστά" .Όλοι τους αποκαλούν αγώνες της πανδημίας  και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικοί από όλους τους προηγούμενους.

Η διοργάνωση ξεκινάει αυτή  την Παρασκευή 23 Ιουλίου με την καθιερωμένη Τελετή Έναρξης , που θα δούμε στις 14:00 ζωντανά από την ΕΡΤ1. Θα είναι λιτή και θα υπάρχουν αναφορές στην πανδημία, την τεχνολογία, την ποπ κουλτούρα  αλλά και την ιατρική επιστήμη.

Η ελληνική αποστολή θα μπει πρώτη στο στάδιο με σημαιοφόρους την Αννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που θα υπάρχουν δύο σημαιοφόροι, στο πλαίσιο της ισότητας των δύο φύλων.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι ένα «ολυμπιακό στοίχημα» χωρίς προηγούμενο.

Σε μία εποχή που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το τέταρτο κύμα της πανδημίας, σπουδαίοι Ολυμπιονίκες πρωταγωνιστούν σ ένα ατμοσφαιρικό βίντεο  και  καλούν  όλο τον κόσμο ενωμένο , να κάνει ένα βήμα μπροστά.  

Ο κόσμος κινείται προς τα εμπρός μόνο όταν κινούμαστε μαζί.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, γιορτάζουμε τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα των Ολυμπιακών αθλητών, που χαρίζουν ελπίδα, ενότητα και έμπνευση στους  ανθρώπους όλου του κόσμου.

#StrongerTogether #Tokyo2020 #Ολυμπιακοί.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πέρασαν τον περασμένο χρόνο ζώντας υπό την απειλή του COVID-19 και οι αγώνες του Τόκιο 2020 θα πραγματοποιηθούν εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου πανδημίας.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί . Ο αθλητισμός  όμως είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που πιστεύουμε ότι έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο μέσω του συναισθήματος - ακόμα κι αν είμαστε χώρια, μιλάμε διαφορετικές γλώσσες ή προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν μας ενώνουν.  

Πηγή: olympics.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News