default-image

Απογοητευτικό Σ/Κ για τον Bautista

Σπορ
Απογοητευτικό Σ/Κ για τον Bautista

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός οδηγός της ομάδας του Gresini δεν κατάφερε να κάνει την μοτοσυκλέτα του να δουλέψει με το σκληρό ελαστικό της Bridgestone και παρά το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα σχεδόν, ήταν πάντοτε στις μπροστινές θέσεις, στην Ιταλία το καλύτερο που κατάφερε ήταν να πλασαριστεί στην 10η θέση της λίστας…

«Ευτυχώς που τελείωσε αυτό το Σ/Κ….!», αναφώνησε ο Bautista, συνοψίζοντας στις λίγες αυτές λέξεις την ψυχολογία του ιδίου και της ομάδας του «Από την πρώτη στιγμή δυσκολευόμουν να με την μοτοσυκλέτα εδώ. Είναι κάπως παράξενο, διότι σε όλες τις άλλες πίστες ήμουν κοντά στα παιδιά μπροστά, αλλά εδώ δεν κατάφερα να βρω τον ρυθμό μου. Πρέπει – μάλλον – να φταίει το γεγονός ότι συνήθως χρησιμοποιούμε το μαλακό ελαστικό, όμως εδώ αναγκαστήκαμε να φορέσουμε το σκληρό στον αγώνα. Μας έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα, όπως και οι τρεις πτώσεις και το πρόβλημα με τα φρένα»

Στην συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χτεσινό αγώνα, χωρίς να μπορέσει να κρύψει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα… «Δεν είχα ούτε καλή αίσθηση, ούτε πρόσφυση στο πίσω μέρος… τα καταφέραμε να τερματίσουμε, αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Εύχομαι στον επόμενο αγώνα να μην αναγκαστούμε να κάνουμε και πάλι αυτήν την επιλογή, καθώς το μαλακό ταιριάζει καλύτερα στο στήσιμο μας και στο στυλ μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την σκληρή δουλειά της όλο το Σ/Κ και θέλω να πω πόσο απογοητευμένος είμαι και για τους χορηγούς μας, με το αποτέλεσμα αυτό στον εντός έδρας αγώνα γι’ αυτούς…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News