Μοτοσυκλέτα

BMW C 600 Sport και C 650 GT Maxi Scooters

Η BMW Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία των πρώτων BMW Maxi Scooter από τις 28 Ιουλίου 2012.

Με τα BMW C 600 Sport και BMW C 650 GT, η BMW Motorrad προσφέρει δύο πολυτελή οχήματα για πρώτη φορά στον τομέα των maxi scooter. Τα δύο αυτά scooter συνδυάζουν τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά μιας μοτοσικλέτας με την ιδιαίτερη ευκινησία και την υποδειγματική άνεση ενός scooter, δημιουργώντας έτσι ένα εντελώς νέο είδος δυναμικής εμπειρίας οδήγησης.

Τα νέα Maxi Scooter θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο.

Δύο δυναμικά maxi scooter για όλες τις απαιτήσεις

Χάρη στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των concept στα οποία είναι βασισμένα τα δύο maxi scooter, μπορούν και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών: το C 600 Sport στους λάτρεις της σπορ οδήγησης και το C 650 GT στους αναβάτες που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην άνεση και τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα.

Ισχυρός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με CVT και ιδιαίτερο ήχο

Ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με κυβισμό 647 cc αποτελεί την τελευταία λέξη στον τομέα εξέλιξης των κινητήρων της BMW Motorrad και έχει ονομαστική ισχύ 44 kW (60 ίπποι) στις 7.500 σ.α.λ., καθώς και μέγιστη ροπή 66 Nm στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της ισχύος γίνεται μέσω ενσωματωμένου συστήματος συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης (CVT). Εξοπλισμένα με καταλυτικό μετατροπέα κλειστού βρόγχου και αισθητήρα οξυγόνου, τα δύο scooter πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4 που θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Ισχυρό σύστημα πέδησης με BMW Motorrad ABS στο βασικό εξοπλισμό

Τα C 600 Sport και C 650 GT είναι εξοπλισμένα με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης, το οποίο περιλαμβάνει διπλά δισκόφρενα μπροστά και μονό δισκόφρενο πίσω, καθένα από τα οποία έχει διάμετρο 270 mm. Ταυτόχρονα, το σύστημα BMW Motorrad ABS, περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

C 600 Sport και C 650 GT με πρόσθετες πρωτοποριακές λεπτομέρειες

• C 600 Sport με το καινοτόμο BMW flexcase κάτω από τη σέλα, το οποίο παρέχει μια μεταβλητού όγκου αποθηκευτική λύση. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση δύο κρανών όταν το Maxi Scooter είναι σταθμευμένο.
• C 650 GT με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος, χωρητικότητας περίπου 60 l, αρκετό για να χωρέσει δύο κράνη μαζί με άλλα αντικείμενα.
• Φρένο στάθμευσης, το οποίο ενεργοποιείται μέσω του πλαϊνού σταντ.
• Πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδιού.
• Προαιρετικά φώτα ημέρας LED και λειτουργία Way-Home.
• Ηλεκτρική (C 650 GT) και χειροκίνητη (C 600 Sport) ρύθμιση ανεμοθώρακα για βέλτιστη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.
• Εκτεταμένη γκάμα εξοπλισμού και ειδικά προσαρμοσμένων αξεσουάρ με την υψηλή ποιότητα της BMW Motorrad.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια