Μοτοσυκλέτα

Ξεκίνησε φυσιοθεραπεία ο Ρόσι και μετρά αντίστροφα

«Θα κάνω τα πάντα να επιστρέψω σύντομα», δήλωσε ο ίδιος

Αντίστροφα μετρά ο Βαλεντίνο Ρόσι για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του.
 


Ο «γιατρός» έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει για να επιστρέψει στις πίστες, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος επισημαίνοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει αποθεραπεία μετά το ατύχημα που είχε στο ράντσο του με μοτοκρός.
 


Στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του γκραν πρι στο Μισάνο τόνισε: «Είναι μεγάλο κρίμα που δεν μπορώ να είμαι στο εντός έδρας GP. Πραγματικά ανυπομονούσα για τον αγώνα στο Μισάνο επειδή η οδήγηση μπροστά στους οπαδούς είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, αλλά πρέπει να θεραπεύσω τον τραυματισμό.
 


Ξέρω ότι η ομάδα με στηρίζει κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης. Ευτυχώς, είμαι καλά, δεν είμαι πολύ άσχημα και ήδη έχω καταφέρει να ξεκινήσω κάποια ελαφριά φυσιοθεραπεία. Ο χρόνος ανάκαμψης δεν είναι μικρός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να επιστρέψω στην πίστα το συντομότερο δυνατόν.
 


Πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη που μου έχετε δείξει αυτές τις μέρες. Θα τα πούμε σύντομα!». Ο Ρόσι θα δώσει το «παρών» στα πάντοκ του Μισάνο, παρότι δε θα αγωνιστεί. Η Yamaha θα τρέξει μόνο με τον Μάβερικ Βινιάλες στο γκραν πρι του Σαν Μαρίνο.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια