default-image

Ικανοποιημένος παρά την 4η θέση ο Βαλεντίνο Ρόσι

Αθλητισμός
Ικανοποιημένος παρά την 4η θέση ο Βαλεντίνο Ρόσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαλεντίνο Ρόσι τερμάτισε τέταρτος στον αγώνα για το MotoGP στην αυστριακή πίστα του Red Bull Ring, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν τον πτοεί.

Ήθελε βέβαια να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά γι' αυτόν. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι «τελικά ήταν ένας καλός αγώνας, αφού η διαφορά μας από την κορυφή δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ήταν κρίμα, που δεν μπόρεσα να παλέψω με τον Λορένθο για την 3η θέση. Ήθελα να το προσπαθήσω και να ανέβω στο βάθρο, τελικά όμως δεν το κατάφερα. Σίγουρα δεν χαίρομαι γι' αυτό, αν όμως το παραβλέψουμε, ήταν ένα καλό σαββατοκύριακο».

Η ικανοποίησή του αυτή ξένισε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν από πού πηγάζει για να απαντήσει: «Ήμασταν σε αυτή την πίστα, που δεν είναι και η καλύτερη για τις Yamaha, αρκετά ανταγωνιστικοί και πήραμε μερικούς βαθμούς. Ο ρυθμός μας στον αγώνα ήταν παρόμοιος με τον αντίστοιχο των νικητών και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι δυνατότεροι την επόμενη εβδομάδα στο Μπρνο».

Πλέον ο Βαλεντίνο Ρόσι στρέφει το ενδιαφέρον του στην πίστα της Τσεχίας, όπου όπως λέει: «Για εμένα είναι το Μπρνο μία πολύ ιδιαίτερη πίστα, εκεί νίκησα για πρώτη φορά. Όμως τα τελευταία χρόνια δεν ήμουν πλέον τόσο δυνατός εκεί, είμαι λοιπόν περίεργος, αν θα πάνε τα πράγματα καλύτερα αυτή τη χρονιά».

Ο Ρόσι έκανε και μία εκτίμηση σχετικά με τα φαβορί στον επόμενο αγώνα του MotoGP, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που ήταν μπροστά στην Αυστρία, θα είναι μπροστά και στο Μπρνο, γιατί είναι πάντα γρήγοροι και το Μπρνο έχει επίσης πολλές ευθείες. Πιστεύω, ότι δεν πρέπει να τους χάσουμε εκεί από τα μάτια μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι νικητής στην Αυστραλία ήταν ο Αντρέα Ιαννόνε με Ducati, ενώ ακολούθησε ο ομόσταυλός του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και τρίτος ήταν ο Χόρχε Λορένθο με τη Yamaha.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News