default-image

Οι πρωθυπουργοί Ιταλίας και Ισπανίας στηρίζουν Ρόσι και Μάρκεθ στο Moto GP

Αθλητισμός
Οι πρωθυπουργοί Ιταλίας και Ισπανίας στηρίζουν Ρόσι και Μάρκεθ στο Moto GP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Matteo Renzi φρόντισε να ξεκλέψει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να τηλεφωνήσει στον Valentino Rossi, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Από τη Λίμα του Περού όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας του σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, ο Ιταλός πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πολυπρωταθλητή για να δηλώσει τη στήριξή του προς το πρόσωπό του, λίγες ώρες μετά τα όσα συνέβησαν στη Sepang.

Την Κυριακή, ο ομόλογός του της Ισπανίας, Mariano Rajoy, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εξέφρασε την υποστήριξή του στον έτερο πρωταγωνιστή του περιστατικού που σημάδεψε τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, Marc Marquez.

«Στα σπορ όπως και στην πολιτική δεν αξίζουν όλα. Στηρίζουμε Marc Marquez. Μεγάλος Dani Pedrosa», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ισπανός πρωθυπουργός.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κόντρα των δύο αναβατών έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της πίστας, έχει πάρει εθνικές διαστάσεις.

Είναι πασιφανές, πλέον, ότι πρόκειται για έναν ιταλο-ισπανικό πόλεμο που τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει στο σύγχρονο πεδίο μάχης - τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (γυρίστε σελίδα)...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News